Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 februari 2016

Rutte wenst geen openheid te geven in renovatiekosten Gouden Koets en durft zich op grondwet te beroepen.......

Weer een staaltje autocratisch autisme van de bovenste plank: Rutte wenst geen openheid te geven in de renovatiekosten van de gouden koets, een achterlijk symbool van een kwaadaardig middeleeuws sprookje: het koningshuis. Volgens Rutte betaalt de mislukte vastgoedmagnaat W.A. dit uit zijn eigen budget (waar wij maandelijks voor mogen dokken...)..... Daar zegt Rutte verder over, dat hij daar niets over hoeft vrij te geven en de mislukte zakjesplakker heeft het gore lef, zich daarbij te beroepen op de grondwet........ Zelfs de te verwachten termijn van restauratie wilde Rutte niet vrijgeven..... Ach Rutte heeft pas een blundertje of duizend gemaakt, reden genoeg om arrogant van z'n torentje te blazen

Gisteren lieten diverse hoogleraren weten, dat die claim van Rutte op de grondwet in het geheel niet van toepassing is...!!

Volksverlakker Recourt van de PvdA, wil i.h.k.v. de transparantie aangaande de kosten voor het koningshuis, ook weten wat de restauratie gaat kosten. Valt me weer alles mee. Maarrrrr ondanks dat hij oud-rechter is, deed de slappe lul geen uitspraak over de stelling van Rutte, dat de kosten volgens de grondwet niet openbaar hoeven te worden gemaakt......... Ach ja, als partner in het inhumane, asociale, neoliberale kabinet Rutte 2, kan je natuurlijk niet de belangrijkste droplul van dit disfunctionerende kabinet te kakken zetten!!

Die gouden koets hoort in een museum en niet op straat, dan kan de uiterst kwetsende schildering voor gekleurde landgenoten, op de zijkant blijven staan!! Dat is immers onze geschiedenis: roven, massamoord, verkrachten, martelen, brandschatten, harddrugshandel (opium) en slavernij >> kortom kolonialisme!!! Bovendien hoeft het achterlijke gevaarte dan niet te worden opgeknapt!!

We betalen een godsvermogen aan het belachelijke, zinloze en meer dan achterhaalde koningshuis, maar we mogen niet weten, waar ons belastinggeld aan wordt uitgegeven............

Klik voor andere berichten, aangaande het voorgaande (...) op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten