Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 maart 2016

Rutte blijft bij zijn leugen: dit jaar komen er 58.000 vluchtelingen............

De potsierlijke grijnzende VVD luldoos Rutte, durfde gisteren nogmaals* keihard voor de microfoon te herhalen, dat er dit jaar 58.000 vluchtelingen komen en er binnen de overheid alleen met dit cijfer wordt gewerkt.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Heel het land weet, dat godbetert de VVD premier staat te liegen, maar deze versleten sierkwast denkt dat heel Nederland hem gelooft, als hij een pertinente leugen uitspreekt.

Na alle opschudding die er in Den Haag en de rest van politiek Nederland ontstond, vanwege de leugen die Rutte uitsprak over het aantal vluchtelingen, stelde VVD volksverlakker Dijkhoff (staatssecretaris!), dat 'we' met beide cijfers werken in Den Haag, dus zowel 58.000 als de meer dan 93.600, terwijl de topambtenaren in Den Haag met dit laatste getal rekening houden.......... ha! ha! ha! ha! ha! In feite gaf Dijkhoff daarmee toe, dat het hoogste aantal als een realistisch aantal wordt gezien, daarvoor is het verschil 'iets' te hoog..... Of wat dacht u van een aantal burgemeesters, die het laatste aantal vluchtelingen zelfs tot op een 600 tal nauwkeurig, van de ambtenarentop in Den Haag te horen kregen....... Daarmee loog ook Dijkhoff weer eens, daar men in Den Haag alleen met het aantal van 58.000 werkt, daarover zo meer.

Ondanks alles wat er al over is gezegd, houdt Rutte dus gewoon zijn leugen staande, al kan iedereen er dwars doorheen kijken..... Past overigens 'mooi' in het volgende: op Prinsjesdag stelde Rutte vast, dat Nederland over heel 2015 een totaal van 26.000 vluchtelingen binnen haar grenzen zou hebben..... Menig deskundige kreeg daar een stevige lachstuip van, daar toen al duidelijk was, dat het er veel meer zouden worden en een paar maanden later, bleek dit inderdaad zo te zijn: in 2015 kwamen er 43.000 vluchtelingen naar Nederland........ De over een poedeldrol getilde zakkenwasser Rutte durfde onlangs de EU voor te houden, dat de vluchtelingenstroom binnen een paar weken gestopt zou worden......... ha! ha! ha! ha! ha! Nederland staat alweer flink voor lul, met zo'n belachelijke oplichter als premier (en z'n valse emotionele praatjes)!!!

Intussen heeft Rutte 2 geld gereserveerd voor de opvang van 58.000 vluchtelingen en niet voor de meer dan 90.000 die daadwerkelijk dit jaar aan zullen komen in ons land, wat dat betreft loog Rutte gisteren niet......... In mijn eerdere bericht over Rutte*, stelde ik dat de chaos op gebied van de opvang van vluchtelingen bestendigd wordt met de leugen van Rutte, maar je kan gezien het budget voor 58.000 vluchtelingen zonder meer stellen, dat de chaos nog veel verder verdiept zal worden!!!

Rutte, minister-president........ Is het niet om te janken??!!!

* Zie: 'Rutte belazert de bevolking alweer doelbewust, dit keer over het te verwachten aantal vluchtelingen.....'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten