Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 maart 2016

Van Dam (PvdA staatssecretaris) over Nederland doorvoerland dieren trofeeën........

Uit onderzoek is gebleken, dat een flink deel van de wereldwijd verhandelde dieren trofeeën (zoals de hoorns van neushoorns en ivoor), de Rotterdamse haven en Schiphol passeren. PvdA zakkenwasser van Dam werd om een reactie gevraagd, hij stelde dat 'we' streng controleren, maar dat 'het systeem' (van controle) niet waterdicht is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Die opmerking van van Dam, gaat op voor het eufemisme van de maand en misschien wel voor heel 2016!! 'Het systeem' is zo lek als een mandje!! Dat werd onmiddellijk nog duidelijker gemaakt door de PvdA volksverlakker, toen hij meldde dat de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) zich bezig houdt met de controle op deze trofeeën in onze havens...... ha! ha! ha! ha! ha! De NVWA die we hebben, is de erfenis van één van de waardeloze kabinetten Balkenende, die de inspectiediensten terugschaalde tot een niveau, dat tot dan toe voor onmogelijk werd gehouden (door deskundigen). Bijna alle inspectiediensten werden in één dienst gepropt >> de NVWA. Dat inspectieorgaan is zo onder bemenst, dat men daar alleen nog prioriteiten stelt, zoals met stinkauto's kleine café's controleren op rokers..........

Dagelijks komen er duizenden containers aan in Rotterdam en elke politieke kwezel, die durft te beweren, dat we daar zo ongeveer alle smerige handel er uit kunnen vissen, liegt dat het gedrukt staat!!!

Als van Dam zijn werk serieus zou nemen, had hij vorige week aan de bel van Buitenlandse Zaken en de EU getrokken, toen in de VS het jagen op neushoorns en olifanten en de handel in trofeeën niet werd verboden, maar wettelijk toegestaan!!! Uiteraard durft van Dam dat niet, veronderstel dat hij uit de VS (het voorbeeldland voor het grootste deel van de Nederlandse politici) een uitbrander zou krijgen, op een volkomen legitieme en terechte klacht!!

Afbeeldingsresultaat voor foto dode olifant vanwege slagtanden

Elke 15 minuten wordt er een olifant vermoord voor diens slagtanden............

Tot slot: waarom heeft van Dam nooit vragen gesteld aan Rutte 2, over het te koop aanbieden van ivoor op internetsites als Marktplaats??????

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten