Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 januari 2017

Zwarte lijst diefstal door personeel detailhandel...... Nu nog een zwarte lijst met winkels waar het personeel wordt uitgebuit!

Vanmorgen op BNR (rind 8.35 u.) Bert van Steeg, eerder van Detailhandel Nederland, nu voorzitter van stichting FAD (Fraude Aanpak Detailhandel >> een constructie van Detailhandel Nederland, waarbij belasting kan worden ontdoken?? Je 'zou het bijna denken...').

Van Steeg kwam vertellen over de aanpak van stelend winkelpersoneel. Daar is een zwarte lijst voor opgesteld, aldus de dappere dodo.... Mensen die op die lijst komen, mogen wat FAD betreft de eerste 10 jaar niet meer werken in de detailhandel........

Of dat niet erg lang is, die 10 jaar?? (vergeet niet, dat de strafrechter hiervoor amper of geen gevangenisstraf oplegt....) Nee hoor, volgens van Steeg kom je niet zomaar op de lijst........ ha! ha! ha! ha! ha! Nee, je komt erop als je een paar keer iets hebt gestolen uit de winkel!!!

De hoogste tijd dat er een zwarte lijst van detailhandelsbedrijven komt, waarop de namen van bedrijven komen te staan, die nog steeds hun personeel, liefst zo jong mogelijk, uitbuiten met salarissen waarvan je amper of niet kan rondkomen!! Logisch dat in financiële problemen verkerend winkelpersoneel, af en toe wat achteroverdrukt..........

Kunnen we eindelijk kiezen voor bedrijven die hun personeel wel goed behandelen en betalen!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: FAD en van Steeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten