Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 januari 2017

Michiel Servaes (PvdA) moet wennen aan een politicus die doet wat hij zegt, althans in de VS......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het geheel onafhankelijke Standpunt NL had gisteren maar liefst 2 gasten in de uitzending, over de stelling: 'Een sterker Europa is meer dan ooit nodig met Trump in het Witte Huis'.

De gasten met een zo ongeveer gelijke mening waren: PvdA volksverlakker Servaes en de platgetrapte putinpunaise van D66, Sjoerd Sjoerdsma. Vreemd overigens, twee gasten met dezelfde mening uitnodigen in een discussie programma.....

Servaes ging al onmiddellijk geweldig van start, hem werd de stelling voorgelegd (waar hij ja of nee op kon antwoorden): ik moet wennen aan politici die doen wat ze zeggen'. Servaes zei dat dit wat betreft de VS wel zo is......... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een antwoord mensen, daar kan je een paar conclusies uit trekken: ten eerste: dacht toch echt, dat Servaes een Obama likker was, maar desondanks heeft hij niet gedaan wat hij beloofde???

Wat uiteraard volkomen waar is, de valse slang Obama was verder allesbehalve een vredesduif, is 3 illegale oorlogen begonnen, steunde een paar andere, zaken waar Servaes natuurlijk niets over wil horen......... Even later zei Servaes dat hij met weemoed terugdenkt aan Obama..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Allemachtig wat een leeghoofd!!!

Ten Tweede: zou je ook kunnen stellen, dat Servaes hiermee zegt, dat alleen in de VS de kiezers besodemieterd worden, echter ook dat is onzin, neem PvdA opperschoft Samsom, die na 5 minuten 'onderhandelen' met Rutte in 2012 het hele verkiezingsprogramma in de prullenbak schoof!! Iets wat hij later grijnzend voor de landelijke buis zat te vertellen!! Trouwens ook Rutte en alle voorgaande premiers hebben zwaar gelogen, in verkiezingscampagnes. (zoals u begrijpt, niet alleen premiers, maar zo'n 95% van alle politici....)

Servaes stelt hier in feite mee, dat de Nederlandse kiezers dom zijn en niet meer weten, wat er iets meer dan 4 jaar geleden is gebeurd en beloofd, waarom vertelt hij deze leugen anders op een landelijke radio nieuws- en actualiteitenzender??? Daarmee staat Servaes in feite keihard te liegen, immers hij stelt dat het alleen in de VS vreemd is, zich te houden aan de verkiezingsbeloften!! Jezus wat een zak!!

Dan Sjoerdsma: vanwege de dreiging van Rusland moeten we in 'Europa' beter militair samenwerken, waarmee de zakkenwasser de EU bedoelde, zoals een inbeller heel terecht opmerkte, immers Rusland zit deels ook in Europa (en dat is een aardig stuk Europa)....... ha! ha! ha! ha! ha! Nog beter samenwerken, zodat we troepen uit de EU ook inzetten aan de andere kant van de Russische grens? Ongelofelijk!!

Nu Trump 'de stekker uit de NAVO dreigt te trekken', is men ineens benauwd en wil men nog meer geld over de oorlogsbalk smijten. Nog een wonder dat de ongelijke betaling aan de NAVO van de VS en de EU landen niet werd genoemd, waar men altijd 'vergeet te vertellen', dat de VS de ene illegale oorlog na de andere start en ofwel onmiddellijk de NAVO op sleeptouw meeneemt, dan wel na een korte tijd. Nogmaals: om deel te nemen een illegale oorlog, wat niet anders kan worden gezien, dan terreur uitoefening van bijna ongekende proporties..... Terreur waarbij grote aantallen mensen worden vermoord, zoals de 1,5 miljoen Irakezen....... Dit nog buiten de enorme kosten voor alle NAVO oefeningen langs de Russische grens, in pogingen de Russen tot aanvallen te verleiden........

Een inbeller vroeg zich terecht af, hoe het nu echt zit met die 'Russische dreiging', gebaseerd op de leugen dat Rusland De Krim heeft geannexeerd (en dat Rusland in Oost-Oekraïne zou vechten). Waar deze beller aan toevoegde, dat de bevolking van De Krim voor 95% ingestemd had met aansluiting bij Rusland, dit in een internationaal goedgekeurd referendum (dat moet volgens mij 85% zijn, alsnog een enorme meerderheid, overigens ook een grote meerderheid van de oorspronkelijke bewoners was voor aansluiting bij Rusland)......

De rechtse hufter Kockelman, presentator van het geheel, voegde de beller toe, dat er wel degelijk veel aandacht in de Nederlandse media is voor de strijd in Oost-Oekraïne, iets dat de beller ontkende..... Waar Kockelman het lef vandaan haalt, zo keihard te liegen!! De Nederlandse reguliere media, besteden amper aandacht aan de vele bombardementen met mortiergranaten en ander oorlogstuig op de steden in Oost-Oekraïne (de Donbass of Donetsk regio). Bombardementen veelal op steden*, uitgevoerd door de corrupte neonazi troepen van Porosjenko, die het land aan de rand van de afgrond heeft gebracht (en z'n gestolen geld van de Oekraïense burgers o.a. in Nederland bewaart...) ....

Dat laatste: Oekraïne aan de rand van afgrond brengen, werd door Sjoerdsma aan Rusland toegeschreven, 'dat het land destabiliseert...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zoals gezegd, daar heeft Oekraïne en dan m.n de neonazi-junta van Porosjenko Rusland niet voor nodig!!!

Voorts stelde Sjoerdsma furieus na die inbeller, dat Rusland wel degelijk een heel reële dreiging is. De Krim is geannexeerd, de Russen hebben de verkiezingen in de VS beïnvloed en dreigen nu hetzelfde in de EU te doen, waar hij ook Nederland noemde...... ha! ha! ha! ha! Alsof we als een haas in de grootlicht straal van Putins auto zitten en niets kunnen ondernemen tegen hackers. Bovendien is van die hele manipulatie van de verkiezingen in de VS niets gebleken, hoe de geheime diensten ook roeptoeteren, er is geen nanometer bewijs!! Ook Sjoerdsma zat dus keihard te liegen!!

Sjoerdsma wees ook nog even op 'de vele oorlogsmisdaden' die Rusland in Syrië zou hebben begaan..... Alweer, daarvan is geen bewijs, precies als er voor de gasaanvallen van de reguliere Syrische troepen tegen de bevolking geen enkel bewijs was, sterker die werden later toegeschreven aan de door het westen gesteunde 'gematigde rebellen....' Alle leugens in de reguliere media over Aleppo, werden hier voor zoete koek geslikt, terwijl zoals gezegd, de bewijzen, zoals foto's veelal op plekken buiten Syrië waren genomen.

Zelfs het SOHR (Syrian Observatory for Human Rights) werd en wordt als bron aangehaald. SOHR geleid en bemenst door één gevluchte Syrische crimineel, die contact onderhield en onderhoudt met die zogenaamde gematigde rebellen (lees: psychopathische moordenaars en verkrachters)...... Op een gegeven moment zou Rusland zoveel ziekenhuizen hebben gebombardeerd, dat er in elke straat wel een ziekenhuis moet hebben gestaan. Zoals eerder ook bleek, het gros van die ziekenhuizen bestond niet, maar de berichten werden door de westerse reguliere pers en de politici nooit herroepen, sterker, ze blijven deze leugens, naast alle andere over Oost-Aleppo, gewoon gebruiken!!!

Is 't godverdomme niet om moedeloos van te worden! En dan durven deze leugenaars op de landelijke nieuws en actualiteiten radiozender, te spreken over 'nepnieuws......'

* Vanmorgen op Radio1 het nieuws, dat Oekraïne (bedoeld werd de neonazi-junta van Porosjenko) een aantal gesneuvelde soldaten en burgers heeft gemeld, deze zouden zijn omgekomen bij beschietingen ten noorden van de stad Donetsk (in de Donetsk, of Donbass bekken/regio). De NOS nieuwslezer wist niet te melden wie er met de beschietingen was begonnen, maar stelde dat de enige onafhankelijke organisatie in dat gebied, de OVSE (ha! ha! ha! hoezo onafhankelijk?) heeft gemeld dat de gevechten in het gebied zijn geïntensiveerd........ Met andere woorden: er was geen sprake van een wapenstilstand, terwijl de opstandelingen in hun steden worden beschoten met mortiergranaten en raketten door de neonazi-bataljons van Porosjenko, wat overigens een enorme oorlogsmisdaad is!! Waar nog aan toegevoegd moet worden, dat elke gesloten wapenstilstand tot nu toe werd verbroken door de junta in Kiev!! Hetzelfde was het geval met het terugtrekken van zware wapens uit het gebied, de separatisten hielden zich aan deze afspraak, terwijl Kiev met het ene 'excuus' na het andere kwam en niet tot actie overging......... Tot slot: In het nieuws van 12.30 u. meldde BNR dat de beschietingen bij Donetsk een schending van een wapenstilstand zijn, waarbij beide partijen elkaar beschuldigen van die schending......... Over de OVSE werd bij BNR niet gesproken......

Zie ook: 'Trump en de westerse hypocrisie in reactie op 'moslim' ban........'

       en: 'Pechtold en Boonman in 'verkiezingsmodus' over Trump en Rutte'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten