Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 januari 2017

Rutte zou moeilijk uit te nodigen zijn voor radio en tv programma's...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Sjors Fröhlich, die al enige tijd fungeert als grofgraaier bij BNR was afgelopen vrijdag te gast in het megasuffe 'Mediaforum' op Radio1.

Deze mafkloot vertelde over de manier waarop de nieuws- en actualiteitenredactie van BNR werkt. De wijsneus Fröhlich zei dat je nooit moet denken, als je Rutte wilt uitnodigen voor een uitzending, dat deze toch niet komt, nee bellen en vragen is het devies bij deze valse Telegrof dochter......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het was Fröhlich nog niet opgevallen, dat het bezoeken van radio en tv studio's, één van de favoriete bezigheden is, van de zwaar disfunctionerende VVD premier Rutte......... Het gaat zelfs zover, dat je Rutte bij tijd en wijle de studio uit moet schoppen, daar hij anders maar door blijft zwetsen!

Bovendien is BNR de propagandazender voor misdadigers partij VVD. Bij het zoveeljarig jubileum van deze zender, waren VVD prominenten  (inclusief ministers en staatssecretarissen) zelfs niet te beroerd om afzonderlijk reclame boodschappen voor BNR in te spreken!!

Al moet ik zeggen, dat Fröhlich zich met deze uitspraak zo bij de VVD kan aansluiten, daar heeft men van het volk besodemieteren één van de hoofdtaken gemaakt, de andere is lobbyen voor het bedrijfsleven (en dat voor de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, een naam die op zich al drie leugens in zich draagt!!)

Wat een zak die Fröhlich!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten