Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 januari 2017

Iran lanceert raket, 'wereld geschokt' en een analyse van raketdeskundige Hammelburg..... OEI!!

Afgelopen zondag heeft Iran een middellangeafstandsraket gelanceerd, waarbij de raket na 900 kilometer actief dan wel passief neerstortte.

Vandaag staat de halve wereld op de kop vanwege deze lancering. Zo ook Nederland, vanmorgen was BNR rollade Bernard Hammelburg te horen, die heel verrassend plotseling ook raketdeskundige is.

Volgens Hammelburg is het zeker, dat deze lancering van alles te maken heeft met het inreisverbod dat Trump afkondigde voor burgers uit een zevental islamlanden (waar het islamland, dat daadwerkelijk een aantal islamterroristen leverde, Saoedi-Arabië, niet genoemd staat.... ha! ha! ha!)......

Helaas is de deskundigheid van Hammelburg op raketgebied niet erg groot, anders had hij geweten, dat het afschieten van een dergelijke raket in 'vredestijd', fiks wat voorbereiding kost...... (en nee, ik ben geen raketdeskundige)

Hammelburg stelde verder, dat Iran een dergelijke raket niet mag afschieten, volgens een VN akkoord, nadat Iran een akkoord sloot over kernenergie met een aantal kernmachten en Duitsland. Helaas voor Hammelburg, dat mocht met dit kernenergieakkoord nu juist wel, immers Iran kan nu geen plutonium verrijken en dus geen kernbom fabriceren!!

Wat een gelul mensen: de BBC trekt weer van leer tegen Iran en meldt dat men in Israël enorm bezorgd is, over het afschieten van die raket. Terwijl Israël NB zelf een kernmacht is en uiterst agressief tekeer gaat, niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland als het zo uitkomt, zoals onlangs in Syrië......... Met andere woorden: als er één land agressief is in het midden-Oosten, is het Israël wel!!
'Uiteraard' staan in de VS alle seinen weer op rood........

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten