Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 22 januari 2017

Hammelburg: "We hebben 193 buitenlanden en dat is veel hoor!" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Al geruime tijd maakt BNR reclame voor het meest suffe buitenlandprogramma van Nederland, op die zender. Een programma dat wordt gepresenteerd door de levend geworden BNR rollade en praatjesmaker Hammelburg........ Dit programma 'De Wereld', met terugkerende vaste 'deskundige' gasten (ha! ha!) als groot-leeghoofdigheden, fantasten, angst/haatzaaiers en lobbyisten voor NAVO en het militair-industrieel complex: Boekestijn, ten Broeke en Rob de Wijk (HCSS).

De tekst van de reclame luidt als volgt (veiligheidsgordels vast?): 'We hebben 193 buitenlanden en dat is veel hoor!' (hoor je Hammelburg heel parmantig en 'bijzonder wijs' zeggen) 'Bijna alles wat daar gebeurt heeft betrekking op ons', zo vervolgde Hammelburg. Waarna hij het lef heeft te zeggen, dat 'BNR De Wereld' (zijn programma) het beste binnenland programma over het buitenland is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor berichten 'waaruit de deskundigheid van Hammelburg en de genoemde vaste gasten valt op te maken', klik op de labels met de namen van deze figuren (en vergeet vooral Hammelburg niet!), die u onder dit bericht terug kan vinden, waar u ook labels voor andere onderwerpen vindt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten