Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 januari 2017

Franse slachthuizen krijgen videobewaking tegen sadistische behandeling!!

Eindelijk weer eens goed nieuws uit de intensieve martelveehouderij en alles wat daar mee samenhangt, zoals de slachthuizen.

In Frankrijk is een wetsvoorstel aangenomen, waarmee videobewaking van alle slachthuizen in Frankrijk (ook in de joodse en islamitische slachthuizen) een feit wordt. Gisteren 'tweete' Compassion4Animals dit bericht.

Een geweldige stap tegen het steeds weer opduikend ongeremd sadistische optreden van slachthuispersoneel, tegen weerloze dieren, die al met doodsangst op hun moord door dit personeel wachten.

Laten we hopen dat het snel afgelopen zal zijn met het eten van vlees, immers we kunnen de groeiende wereldbevolking alleen blijven voeden, als we overgaan op een vegetarisch dieet en uiteindelijk op een veganistisch dieet. Daarnaast draagt de intensieve martelveehouderij een enorme steen bij aan de klimaatverandering, middels het sterke broeikasgas methaan.

Gezien de macht van de doodsindustrie (die men eufemistisch 'vleesproductie' noemt) op de politiek, zal videobewaking van slachthuizen in Nederland er voorlopig niet van komen.......

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten