Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 januari 2017

BBC World Service met anti-Russische propaganda over het 'bombardement aan fake news....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen bij BBC World Service in het programma 'World Update' (voor 12.00 u. CET) Kenneth Cukier*, eindredacteur van The Economist, die met een presentator sprak over 'fake news', of zo als wij het intussen noemen 'nepnieuws'. Reden daarvoor: de BBC heeft een afdeling op poten gezet met de naam 'BBC Reality Check', die zich bezig houdt met het EU referendum, dat wat betreft de BBC zo verkeerd afliep. Nog steeds laat men bij de BBC weten, dat dit referendum werd gestolen door kleingeestige nationalisten en fascisten.......

Uiteraard was de belangrijkste reden voor dit gesprek: de verkiezing van fascist Trump tot president van de VS, dat niet alleen met machinaties vanuit Moskou tot stand is gekomen, maar ook met nepnieuws dat werd verspreid vanuit Rusland (onzin) en waar het 'domme volk' simpel werd gemanipuleerd om op Trump te stemmen. Dat 'Moskou' duidt natuurlijk op Rusland en als er nu één grote zender is, die zich (ook wereldwijd) schuldig maakt aan het brengen van nepnieuws, met de opzet Rusland zo zwart mogelijk te maken, is het de BBC wel!!

Er gaat werkelijk geen dag voorbij, of BBC W.S. (radio) brengt minstens twee onderwerpen, waarin Rusland als de slechterik wordt neergezet, ofwel onversneden anti-Russische propaganda........  Je zou dit zelfs het hersenspoelen van luisteraars kunnen noemen!! Vergeet niet dat de ultieme vorm van nepnieuws, de aloude propaganda-agenda is.

Cukier sprak over het gemak waarmee nepnieuws wordt gemaakt en vooral het gevaar dat dit nieuws oplevert. Zo zou er een bombardement aan 'fake news', over Groot-Brittannië en de rest van het westen worden uitgestort......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geheel eens met Cukier, al zal die het niet met mij eens zijn, als ik zeg dat juist de reguliere westerse (massa) media en (zoals gezegd) m.n. de BBC, zich daar schuldig aan maakt!! Neem het klakkeloos geloven en overnemen door de westerse media, van wat de VS geheime diensten oplepelen, alsof die niet al ten overvloede hebben bewezen, totaal onbetrouwbaar te zijn!!

Ander voorbeeld Aleppo: tijdens de strijd om Oost-Aleppo stond de propaganda microfoon van de BBC bijna 24 uur per dag open, gevuld met van horen zeggen verhalen en berichten van de Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Deze organisatie bestaat uit één man, een gevluchte misdadiger uit Syrië, die goede banden onderhoudt met 'gematigde' terreurgroepen in Syrië. Berichten van SOHR bleken keer op keer gelogen te zijn, zoals die over gifgasaanvallen door het reguliere Syrische leger...... Ondanks dat, bleef de BBC en een onnoemelijk aantal andere westerse zenders, de leugens van SOHR brengen als zijnde de 'enige' waarheid..........

BBC Reality Check...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Cukier, op z'n Frans uitgesproken...... Zoals Bucket, de achternaam in een Engelse komedieserie, die door de vrouw des huizes consequent als Boucket (Frans) wordt uitgesproken......

Zie ook: 'BBC anti-Russisch propaganda en verder nepnieuws (of: 'fake news')........'

       en: 'Oekraine: het 'treurige lot' van een soldaat die aan de kant van de neonazi's vocht, ofwel BBC propaganda.......'

       en: 'BBC World Service ontkent gekleurde informatie over Brexit te hebben verstrekt..... AUW!!'

       en:  'BBC heeft met angstzaaien en propaganda de Schotten hun onafhankelijkheid ontnomen.........'

       en: 'BBC World Service bol van EU propaganda........'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten