Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 januari 2017

Telegraaf steeds verder terug naar niveau van voor 1945: Toen: jodenplaag, nu: asielplaag.......

Er is terecht aardig wat ophef ontstaan, nadat de Telegraaf woorden ging gebruiken als 'asieltuig, asielplaag en asielhoppers-invasie......' Las gisteren op het blog van Stan van Houcke, dat hare kwaadaardigheid Zwagerman, Claudia de Breij en zelfs grofgraaijer van Nieuwkerk zich wel kunnen vinden in de gebruikte terminologie........ Anorexia spijker Dolf Jansen, zette er nog net vraagtekens bij, dit zijn lui, exclusief fascist Zwagerman, die zich tot de linkse-elite rekenen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ach ja, dezelfde Telegraaf, die na WOII een permanent publicatieverbod kreeg opgelegd, dit vanwege verregaande collaboratie met de nazi-Duitse bezetter...... De corrupte viespeuk Bernhard, de door hemzelf bedachte stadhouder van Hitler, wist een paar jaar later dit verschijningsverbod van de kaart te krijgen.......... De hoogste tijd, dat dit gif verspreidend blad definitief van de kaart wordt geveegd!! Wel middels faillissement graag, jammer dat er al een valse dochter van deze klotekrant bestaat, t.w. het Financieel Dagblad....

Hier een link naar het artikel op het blog van Stan van Houcke.

Gisteren ontving ik (Ap) van Avaaz (een organisatie waar ik op z'n zachtst gezegd met regelmaat niet zo blij mee ben), de volgende petitie, gericht tegen reclame maken door de KLM en andere grote bedrijven in schoftenblad de Telegraaf. Lees en teken de petitie a.u.b. en geeft het door!! Zeg ook nee tegen het steeds openlijker fascisme in Nederland (en de EU), we hebben in het verleden gezien waar dit haat- en angstzaaien toe kan leiden....... Niets tegen de petitie*, dus overgenomen, hierbij:

KLM: ontstijg niveau De Telegraaf

De grootste krant van ons land, De Telegraaf, kopt met “asielhoppers-invasie”, “asieltuig” en “asielplaag”, termen die ook door de Nazi’s gebruikt werden! Gevaarlijke stemmingmakerij die, vooral met de verkiezingen om de hoek, grote gevolgen kan hebben.

De logo’s en namen van belangrijke adverteerders, waaronder KLM, verschijnen naast deze dehumaniserende krantenkoppen. Als we massaal onze stem laten horen zouden we KLM en andere bedrijven zover kunnen krijgen dat ze stoppen met adverteren bij de Telegraaf tot de krant publiekelijk excuses maakt.

Teken en deel daarom deze petitie. Zodra we 50.000 handtekeningen hebben verzameld leveren we deze af bij CEO’s van grote bedrijven. We roepen ze dan op zich bij ons aan te sluiten en het gevaarlijke, polariserende discourse van De Telegraaf te veroordelen.

Klik hier om de petitie te tekenen

De verkiezingen in de VS hebben laten zien waar misleidende mediaberichtgeving toe kan leiden. Migratie is een belangrijk thema in onze verkiezingscampagne en journalisten en burgers hebben alle recht hun mening te geven. Maar de vrijheid van meningsuiting eindigt waar groepsbelediging en haatzaaien begint -- dat is wettelijk vastgelegd.

De Telegraaf heeft een reputatie als het gaat om het verspreiden van gevaarlijke en dehumaniserende berichten over groepen medemensen -- ten tijde van de Tweede Wereldoorlog richtten ze hun pijlen op Joden. Wij pikken de polariserende en haatzaaiende toon van deze krant niet langer, wij willen een redelijk en rationeel debat over immigratie.Op dit moment zorgt publieke druk ervoor dat Nederlandse adverteerders het extreem-rechtse Breitbart News op de zwarte lijst zetten. Wij kunnen hetzelfde bereiken bij De Telegraaf, maar dan hebben we veel stemmen nodig. Teken de petitie en deel daarna met iedereen:

Klik hier om de petitie te tekenen

Onze Avaaz-gemeenschap staat keer op keer op tegen haat en racisme en voor een wereld waarin we kijken naar wat we met elkaar gemeen hebben in plaats van hoe we van elkaar verschillen. Ons land is vaak een veilig toevluchtsoord geweest voor mensen die elders vervolgd werden, en we zijn het eerst land ter wereld dat het homohuwelijk introduceerde. Laten we samen opstaan om onze tolerante Nederlandse identiteit te verdedigen.
===========

* Behalve tegen de zin: 'De verkiezingen in de VS hebben laten zien waar misleidende mediaberichtgeving toe kan leiden', alweer een een uitlating gedaan vanuit de 'blinde hoek' van de reguliere westerse media en politiek. Al moet ik zeggen, dat het me meevalt, dat er niet meteen naar Rusland als schuldige wordt gewezen......... Trouwens dat 'tolerante Nederland' is ook een verzinsel, zo tolerant is Nederland, ook in het verleden niet geweest.........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten