Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 januari 2017

Van Rijn probeert witte voet te halen, voor de komende verkiezingen: sigaretten uit het zicht........... ha! ha! ha! ha!

PvdA oplichter Martin 'die vrouw' van Rijn bedacht zich, dat hij, om 't zacht te zeggen', geen fraaie erfenis nalaat als 'staatssecretaris' van Volksgezondheid.

Gaat u maar na, dankzij hem leven veel ouderen nu in eenzaamheid, vervuilen en als 'het mee zit' worden ze ziek, zonder dat iemand zich om hen bekommert......... Dan zijn er wachtlijsten voor oude mensen, die van een ziekenhuis naar een verzorgingstehuis moeten, zodat de kinderen hun moeder of vader wel in hun huis moeten nemen, als de zorg in het huis van deze ouder echt niet kan, of als dit te ver weg is........

Die kinderen moeten dan zelf de billen van pa of ma wassen, een schande van jewelste!! Let wel, al deze mensen hebben hun leven lang belasting betaald, ook voor zorg op de oude dag!!
Om over de rest van de 'prestaties' die Koenders neerzette op volksgezondheid maar te zwijgen.........

Na een hersenstorm van een week was dingdonghoofd van Rijn eruit: sigaretten mogen voortaan niet meer in het zicht liggen in de winkel! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, zelfs niet in een tabakswinkel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe dat dan moet? Wordt je in het vervolg in een soort van kelder geleid, waar je dan je keus mag maken???

De zelfvoldane schoft is mede verantwoordelijk voor het feit, dat sigarettenfabrikanten, zonder enige tegenwerking, extra verslavende stoffen toevoegen aan de tabak, zo dat het nog moeilijker wordt om te stoppen met roken....... De opvolgende ministers en staatssecretarissen weigeren de tabaksmaffia hierop aan te spreken.........

Buiten dat: op tv mag gewoon reclame gemaakt worden voor de harddrug alcohol, waaraan dagelijks gemiddeld 12 mensen overlijden.......... Of wat dacht u van autorijden, niet eens verslavend, maar er mag volop reclame gemaakt worden, of 't nu tv is, of een knots van een 'showroom......' Jaarlijks overlijden 18.000 mensen vroegtijdig, na een meestal akelig ziekbed, aan de gevolgen van langdurige auto-uitlaatgassen inademing...... Ter vergelijking: aan de gevolgen van het roken overlijden jaarlijks 20.000 mensen vroegtijdig en op dezelfde nare manier...........

Meneer van Rijn, wat vindt u ervan dat kinderen niet alleen alle reclames voor auto's zien, maar zelfs speelgoedauto's op grote schaal aangeboden krijgen in de speelgoedwinkels en reclamefolders....?? En wat vindt u van het feit dat kinderen op elk moment van de dag buiten worden geconfronteerd met auto's, die hun gezondheid ook nog eens belagen??

De gezondheid van die kinderen loopt niet alleen gevaar door ongelukken met auto's, maar ook nog eens middels de auto-uitstoot. Jaarlijks loopt een groot aantal kinderen long- en luchtwegklachten op, door die uitstoot van auto's.......... Onvermijdelijke bijkomende schade, meneer van Rijn? Smerige hypocriet!! (ik wijs hier m.n. op kinderen, daar van Rijn, dit keer op keer doet als hij het over roken heeft)

Van Rijn is lid van het klote kabinet Rutte 2 en is daarmee mede verantwoordelijk voor de verhoging van de maximumsnelheid. Ik bedoel, hij had nee kunnen zeggen, toen hem gevraagd werd deel uit te maken van dat kabinet, of de voorwaarde kunnen stellen, dat het autoverkeer zo moeilijk wordt gemaakt dat men liever het openbaar vervoer neemt.

Daarover gesproken: waarom heeft van Rijn, in het kader van de bevordering van de volksgezondheid, nooit gepleit voor gratis openbaar vervoer?????? Zoals o.a. in het Belgische Turnhout bleek, een probaat middel om de mens uit de auto te krijgen; kunnen we eindelijk een openbaar vervoer maken, dat wel een alternatief is voor de auto!!!

Van Rijn had het gore lef te stellen, dat hij niet verkiesbaar zal zijn voor een functie in de Tweede Kamer, wel wil hij een functie als staatssecretaris of minister....... Dit na al zijn blunders als staatssecretaris (een functie waarin hij zijn moeder aanduidde als: 'die vrouw......')

Mensen, mij zal dit jaar wel verboden worden, nog iets te zeggen als: wat is die van Rijn een walgelijke oetlul, maar dat neemt niet weg, dat hij dit daadwerkelijk is!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten