Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 januari 2017

Obama loog over Russische weigering tot ontmanteling kernwapens!!

Het volgende artikel ontving ik afgelopen zaterdag van Information Clearing House, die het overnam van Reuters, waar het op 19 januari jl. werd gepubliceerd.

Hierin wordt de bewering van slang Obama weersproken, dat Rusland niet bereid zou zijn geweest, om te spreken over de vermindering van het aantal kernwapens........ De VS daarentegen zou ten allen tijde bereid zijn geweest, een deel van de kernwapens te ontmantelen, zo stelde Obama..... ha! ha! ha! ha! ha!

Oh, vandaar dat de VS als eerste aangaf haar kernwapens te gaan vernieuwen....... Of dezelfde VS die als eerste durfde te stellen (onder Obama), dat het kernwapen in de directe toekomst niet meer als defensief wapen ziet, maar als in te zetten aanvalswapen........... Nadat hare kwaadaardigheid May van GB hetzelfde had laten weten in juli 2016, liet Rusland weten, dat het een kernwapen aanval zou beantwoorden met kernwapens......

U raadt het al, de westerse politici en de reguliere media maakten daar het volgende van: Rusland is bereid het atoomwapen in te zetten tegen het westen.......... Zo wordt u dagelijks voorgelogen door de afhankelijke reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die daarbij ook graag de geheime diensten van de VS aanhalen als betrouwbare getuigen........ ha! ha! ha! ha! ha!

Ja, ik lach wel, maar eigenlijk is het om te janken, dat de diverse westerse bevolkingen ongestraft zo worden voorgelogen, nou zeg maar gehersenspoeld en tevens worden voorzien van een fikse portie angst en haat, voor resp. tegen Rusland.......

Nogmaals: het volgende bericht komt van Reuters, het is maar goed, dat Reuters niet de zaken aanhaalde, die wel door mij zijn aangehaald, daar de westerse VS likkende politici en reguliere (massa-) media dit zouden hebben afgedaan als 'fake news' ofwel nepnieuws......... Dat 'vredesduif' Obama een grote bedrieger is, zal intussen wel bekend zijn bij het grootste deel van het publiek (hoop ik), neem alleen al het feit, dat hij de volle twee termijnen in (illegale) oorlogen was verwikkeld, dit als eerste VS president ooit.......

Kremlin hits out at Obama, says was always ready for nuclear arms cuts


The Kremlin on Thursday disputed a statement by outgoing U.S. President Barack Obama on nuclear arms cuts, saying Russia* had always been ready to consider making proportional cuts to its arsenal.
Obama said overnight he had told President Vladimir Putin he was ready to proceed with nuclear disarmament, but that Russia didn't want to negotiate.
"The Russian side always favored a proportional and fair process of nuclear disarmament," Kremlin spokesman Dmitry Peskov told reporters on a conference call. "It can't be disproportional."

(Reporting by Andrey Ostroukh; Editing by Andrew Osborn)
* Zie het origineel Waar 'Russia' staat, zou dat tot verwarring kunnen leiden, het gaat dan ook over een uitspraak van het Kremlin en niet van Obama. Op z'n zachtst gezegd 'geen gelukkige zin...'

Zie ook: 'VS generaal steunt een preventieve aanval met kernwapens' (zie ook de links in dat bericht)

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: Ostroukh en Reuters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten