Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 januari 2017

CDA verkiezingswaarden en normen offensief, met misbruik van kinderen......

Het valse 'waarden en normen offensief' dat het CDA, één van de meest hypocriete partijen van ons land, is gestart i.h.k.v. van de verkiezingen, is van een misselijkmakend en tegelijkertijd lachwekkend niveau.

Men deinsde er bij de ras-volksverlakkers van het CDA niet voor terug kinderen te misbruiken in spotjes, afgelopen zaterdagmorgen hoorde ik voor het eerst zo'n radiospotje (normaal stem ik bij het begin van de eerste reclames over op een andere zender, vandaar niet eerder gehoord, maar naar verluidt zijn er al heel wat 'de ether gepasseerd'). Je hoort een jongen, ik schat van een jaar of 9, met een moedeloze stem opmerken: "Waarom mogen die jongens de politie beledigen..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ooit een kind van die leeftijd gehoord, dat zich bezighoudt met dergelijke vragen?? Totaal belachelijk natuurlijk!! Na dat vertwijfelde kind, hoor je CDA's padvinderhoofdman met de houten fluit van Aersma Buma, zijn verkiezingsboodschap opzeveren met het halleluja toontje in z'n stem, waar ik al een paar jaar lang kotsmisselijk van wordt.......

Hier een verkiezingsgeschrift van uw Azijnpisser:

  • Waarom heeft het CDA meegeholpen meer dan 4 miljoen mensen in de armoede te storten???
  • Waarom steunt het 'christelijke' CDA de intensieve martelveehouderij, terwijl dat toch echt niet de bedoeling van hun bedachte god was, met diens schepping??? 
  • Waarom heeft het CDA de samenwerking in het EU parlement, met fascistische partijen in Oost-Europa, zoals het Hongaarse Fidesz*, niet allang opgezegd????
  • Waarom steunt het CDA de subsidie voor 'biobijstook' in kolencentrales??? Zie o.a.: 'Zonder compensatie geen sluiting kolencentrale' (overigens was het CDA voor de bouw van de nieuwe kolencentrales, terwijl gods schepping daarmee voor een groot deel naar...... god wordt geholpen!!)
  • Waarom is het CDA zo tegen het opnemen van vluchtelingen, terwijl hun zelfbedachte jezus en daarmee hun god, toch duidelijk heeft gesteld, dat je, wanneer er een vluchteling bij je aanklopt, je zelfs je eigen bed moet afstaan?????
  • Hoe kan het CDA leven met het feit dat 3 van haar oud-ministers mensen in nood de dood in hebben gejaagd, niet alleen met de Schipholbrand, maar ook met de q-koorts........ (resp. Donner, Verburg en Klink)
Om nog maar te zwijgen over de smerige opzet van destijds CDA premier Balkenende en CDA topoplichter en grootlobbyist voor het militair-industrieel complex, oorlogshitser de Hoop Scheffer, die niet alleen voor Nederland politieke steun gaven aan de illegale oorlog tegen Irak, maar deze oorlog later ook militair steunden (naast het meedoen aan de voorbereiding tot die oorlog middels een U-boot, uh ik bedoel duikboot...)... Die  oorlog heeft intussen aan meer dan 1,5 miljoen mensen het leven gekost...... En ja, in feite duurt die oorlog nog steeds voort; 'de geweldige kracht' van het brengen van 'westerse waarden, normen en democratie', zullen we maar denken.....

*  Het fascistische Fidesz, waarmee het CDA een EU fractie vormt: de EVP! Laatste 'wapenfeit' van Fidesz: bewapende grensjagers, dat zijn mensen die op vluchtelingen jagen, die illegaal het land zijn binnengekomen, voor het overgrote deel mensen, die op de vlucht zijn voor door het westen gecreëerde terreur.......

Precies als de VVD kan het CDA de komende 50 jaar beter de bek niet nog eens branden aan de woorden 'waarden en normen.......' Hetzelfde CDA waar 'fatsoen' ver te zoeken is, zoals u o.a. hier kon lezen........

Denkt u daaraan, als u op 15 maart a.s. van plan bent om op één van de CDA volksverlakkers wilt stemmen!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten