Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 januari 2017

Brekend nieuws: van Haersma Buma na eis sluiting koffieshops, toegetreden tot maffia!!

In het uiterst hypocriete verkiezingsprogramma van het CDA wordt gepleit voor de terugdringing van het aantal koffieshops en uiteindelijk tot sluiting van  alle koffieshops....... Het is dan ook meer dan duidelijk: de CDA top, inclusief haar kop van jut, van Aersma Buma, zijn toegetreden tot de georganiseerde misdaad!!

Elke belemmering van de verkoop van softdrugs wordt binnen de georganiseerde misdaad begroet met het knallen van champagnekurken, immers daarmee wordt de illegale handel van soft- en harddrugs enorm gestimuleerd. Bewijs daarvoor is in de grensstreken te vinden, waar men in de buitenwijken van de steden schijtziek wordt van de drugsrunners, die na het verbod van cannabis verkoop aan buitenlanders, vrij baan hebben gekregen......

Niet helemaal waar Azijnpisser: de politie heeft de handen vol aan het bestrijden van de illegale verkoop........ Nadat VVD plorken en maffialeden Opstelten en Teeven een verbod op de verkoop van softdrugs aan buitenlanders invoerden, werden deze buitenlanders zoals gezegd voorzien door drugsrunners, die naast cannabis, ook een scala aan harddrugs verkopen......

Sinds dat verbod is het gebruik van harddrugs in Nederland in een stroomversnelling geraakt! Logisch, immers Nederlandse jongeren werden op die manier ook met harddrugs geconfronteerd, die vaak goedkoper zijn dan cannabis......... Teeven en Opstelten, inclusief heel Rutte 1 zouden daarvoor strafrechtelijk vervolgd moeten worden!!!

Nederland heeft met haar koffieshops bewezen dat het harddruggebruik daarmee is beteugeld. Zo ongeveer de hele wereld is daar van overtuigd, maar de harddrug pushers van het CDA* willen veel meer gebruik van harddrugs, al stelt men dat het harddruggebruik harder moet worden aangepakt....... ha! ha! ha! ha! Alsof de politie al niet de handen vol heeft aan de jacht op softdrugs....

Zoals gezegd: de georganiseerde misdaad verdient zich sinds de maatregel van Opstelten en Teeven helemaal scheel aan de verkoop van drugs in ons land, maar dat is niet voldoende voor van Haersma Buma...... Volgens mij wil deze houten flapdrol opgaan voor de functie van capo di tutti capi in Nederland!!

* Het CDA deelt wijn uit met CDA-etiket...... ha! ha! ha! ha! Alcohol is de harddrug die verreweg de meeste schade aanricht, zowel op individueel niveau, voor de omgeving en de maatschappij in het algemeen, zowel direct als indirect. Gemiddeld overlijden er in Nederland 12 mensen per dag aan het overmatig gebruik van alcohol....... Aan het gebruik van cannabis is 'nog nooit' iemand overleden en als er 2 doden vallen door XTC gebruik, staat het land op z'n kop, terwijl dat er gemiddeld 2 per jaar zijn, zet dat eens af tegen 12 alcohol doden per dag.......... Het CDA deelt dit uiterst verslavende en gevaarlijke middel, als een echte harddrug pusher gewoon uit en dat met CDA etiket!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het CDA heeft zelfs geen moeite met alcoholreclames!!

Wat een oplichters zootje die van Aersma Buma en zijn hypocriete CDA hufterclub!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

PS: het CDA doet zich ook dapper voor als misdaadbestrijder en pleit keer op keer voor meer agenten op straat. Met het voornoemde pleidooi in het verkiezingsprogramma, doet het CDA het tegenovergestelde!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten