Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 december 2011

Schippers en de zorg, plus de kosten

VVD hellegeit (als geit toch met bloedrode hoorns, die dagelijks weggevijld worden) Schippers, liep het afgelopen jaar op ADHD niveau de gore maatregelen en bezuinigingen, die zij doorvoert te verdedigen. Als het gaat om maatregelen te nemen die de gezondheid van de burger ten goede komen (en dus ook een besparing op de langere duur opleveren), is deze helleveeg meestal niet thuis.
Zo ook met het vervangen van suiker of zoetstof (vaak kankerverwekkend); de lobby van de suiker- en 'zoetstofboeren' reikt tot in de onderbuik van het huidige door fascisten geregisseerde kabinet. Stevia is een geweldige vervanging van suiker, het is veel zoeter en heeft een gunstige effect bij het tegengaan van diabetes. In Japan is stevia al zo'n 30 jaar een verplichte zoetstof in bijvoorbeeld frisdranken. Als gevolg daarvan is het aantal ouderdomsdiabetes 70% lager dan bij ons!
Het eerste wat je te horen krijgt, als je dit oppert bij de overheid, is het verschuilen achter de EU. Alsof wij ons altijd aan EU afspraken houden, zie het vernietigende natuurbeleid van de CDA ponybeffer Bleker, of wat het buitenland betreft de privatisering van het OV (in Nederland rijdt nu o.a. de Franse overheid en een Scandinavische).

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor vuurwerk of snelwegen langs woonwijken, het interesseert Schippers geen ene reet, dat er grove inbreuk wordt gemaakt op de volksgezondheid en dan zijn dat ook nog eens zaken, die een groot beslag leggen op het budget van Volksgezondheid.
Je zou zelfs kunnen zeggen, dat door het disfunctioneren en soms ronduit kwaadaardig beleid (schijt aan de slachtoffers van zaken die ik hiervoor noemde) van deze VVD knuppelkut, de kosten van de volksgezondheid nog verder stijgen.

Schippers heeft ook de nationale Ombudsman geschoffeerd, deze vroeg om aandacht voor de slachtoffers van Q koorts, de huppelkut vond het geen probleem, dat botweg af te wijzen (radio1, 30 december jl. rond 13.20 u.).

Het is een cliché, maar de belangen en centjes gaan voor uw gezondheid, of die van uw kinderen, ouders, enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten