Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 december 2011

Weedpas en voetbal

In de nieuwe grote inteeltbak van Nederland, West Friesland, gaat men drugs uit cafés weren, met drugshonden. Dus op plaatsen waar men de meest schadelijke drug die bestaat serveert, de harddrug alcohol, worden mensen met een grammetje weed op zak geweerd. Dus een verbod op softdrugs, alleen nog echte drugs, harddrugs toegestaan in West Friesland!

Dan de weedpassen, die vanaf 2013 in heel Nederland verplicht zullen zijn. Voor, nogmaals, de harddrug alcohol, dat de maatschappij het meest kost aan materiële en immateriële schade, is geen pas nodig, men mag er zelfs nog steeds reclame voor maken, met de meer dan achterlijke toevoeging: nog geen 16? geen druppel! Dat laatste om de jongeren alvast lekker te maken, godgloeiendegodverdomme!!!!!

Deze week ellende op het voetbalveld, ook hier weer de idiote uitlating: er waren alcohol en drugs gebruikt, door de maffe supporter, die een keeper te lijf ging.
In plaats van zich druk te maken over een weedpas, zou ik maar als de donder werk maken van een biometrische voetbalpas, is dat nou zo moeilijk?
Wat betreft bezuinigen: geen belastingcent meer naar het voetbal in 2012!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten