Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 december 2011

De top der toppen

De volkomen incapabele CDA minister van Financiën (dat mag hij spelen met toestemming van Wilders), het fout gestrikte varken de Jager, liet deze week, voorafgaand aan de EU top in Bonn, aangaande de 'eurocrisis', dat met één topje , niet alle problemen oplost, ha! ha! ha! Jezus wat een gek!

Vandaag was Ruding, oud CDA minister van Financiën en topbestuurder bij ABN Amro, dus vanuit deze functies ook verantwoordelijk voor de huidige financiële crisis, te gast bij Goedemorgen NL. Ruding verdedigde daar de meer dan achterlijke en kromme uitspraken van Rutte, die het ene moment voor het weggeven van de Nederlandse zeggenschap inzake onze begroting en het volgende moment verzekert hij de Nederlandse burger, dat wij geen extra bevoegdheden aan Europa zullen geven. Ondertussen is hij vannacht akkoord gegaan met een nieuw verdrag, dat weliswaar nog niet is gesloten, maar wel die bevoegdheden weghaalt bij de Nederlandse overheid.... Volgens Ruding is dat een kwestie van presenteren, als het buiten regent, kan je zeggen dat het niet regent, dat is dus een kwestie van presenteren volgens deze uitnemer, al wil dat niet zeggen, dat het niet regent, zo vervolgde hij. Dat zegt meteen heel veel over het 'functioneren' van Ruding zelf, zowel nu als in het verleden.

Ondertussen zien de ondernemers en rechtse politici hun kans schoon: sociale hervormingen zijn nodig. Vandaag schreeuwde de witte obama van D66, het rijkeluiszoontje Pechtold, het nogmaals van de daken wat betreft deze hervormingen: weg met de ontslagbescherming, geen rechten voor werknemers, pensionering het liefst vandaag naar 80 jaar en verlaging van de uitkeringen. Naast het enige positieve puntje: het beginnen met een voorzichtige inkrimping van de hypotheekrenteaftrek, stelt hij natuurlijk ook het afbouwen van de huursubsidie, daar maken alleen rijke Nederlanders gebruik van, zou je bijna denken als je Pechtold hoort zwetsen. Je zou hem en zijn verwanten bijna een leven onder de armoedegrens wensen, kan deze plork eindelijk eens zien wat dat betekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten