Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 december 2011

Vrouw onthoofd in Saoedi-Arabië

In Saoedi-Arabië is een vrouw onthoofd wegens hekserij, ja u leest het goed hekserij! Als u nu denkt, dat VVD blunderlul Rosenthal onmiddellijk de ambassadeur van Saoedi-Arabië op het matje roept en de VN vraagt om spoed overleg, zit u helemaal fout. Wij kunnen namelijk heel veel centjes verdienen aan het 'koninklijk' geteisem dat daar samen met de religieuzen het land 'regeert' (religieuzen, u weet wel, idioten die sprookjes als waarheid zien en die sprookjes als gesel voor het volk gebruiken).
Dit was de 2e onthoofding dit jaar, op beschuldiging van hekserij, eerder werd een man op deze grond onthoofd, die mensen van medisch advies voorzag. In totaal zijn er dit jaar nu al 47 mensen vermoord door de Saoedische overheid.
Dit bericht was vanmorgen een paar keer te horen op radio1, niet te veel, anders zou Rosenthal maar boos worden.

Het wordt trouwens de hoogste tijd, dat de uitnemers die hier koningshuisje spelen, zich naar Saoedi-Arabië spoeden voor een officieel staatsbezoek, dat is goed voor onze economie en de versteviging van de banden tussen de koningshuizen, plus de acceptatie van de meer dan achterlijke en achterhaalde koningshuizen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten