Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 11 december 2011

De Jager over de Eurotop in Bonn

Vanmiddag in Buitenhof het fout gestrikte CDA varken de Jager (die vanwege zijn werkzaamheden niet aan sport kan doen...), hij liet zijn 'licht' schijnen over de afgelopen Eurotop in Bonn. Volgens het holle CDA vat, zijn er bijna geen bevoegdheden afgestaan aan Europa. Er zijn strenge regels afgesproken wat betreft de financiële huishouding van de diverse landen, de Jager geeft een voorbeeld: Spanje heeft een grote jeugdwerkloosheid, tegelijkertijd zijn de jeugdlonen aan 'de hoge kant' (natuurlijk noemt hij geen bedrag), de EU kan Spanje dan bijvoorbeeld wijzen op de jeugdlonen in Nederland. De jeugdlonen (tot 23 jaar!) in Nederland zijn slavenlonen, de Jager zou zijn ogen uit zijn dikke kop moeten schamen, dat hij dit als voorbeeld durft te noemen, jezus wat een oetlul!
Verder vindt de Jager, dat hij goed bezig is als het gaat om de banken. De lul heeft maatregelen teruggedraaid, die in het vorige kabinet zijn genomen, toe hij n.b. staatssecretaris van Financiën was. Nee, hij is echt lekker bezig!
De huidig staatssecretaris van Financiën, VVD kleuter en nitwit Weekers, zei daar deze week het volgende over: hij kondigde aan, dat de bankenbelasting doorgaat, dit omdat de burgers de banken met belastinggeld hebben gesteund (alsof de burgers daar om toestemming voor is gevraagd). De belasting is bedoeld om bonussen tegen te gaan, door de belasting worden de bonussen nog duurder voor de banken. De hufter sluit niet uit, dat de klanten uiteindelijk opdraaien voor deze belasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten