Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 december 2011

Henk Krol loopt Den Haag niet meer plat

Henk Krol van de Gay Krant, liet vandaag weten dat de emancipatie van de homo's is voltooid en er dus niet meer aan de politiek getrokken hoeft te worden. Als voorbeeld noemt hij de meerderheid die er onlangs in de Tweede Kamer was tegen het aanhouden van 'weigerambtenaren'. Vervolgens noemt Krol een flink aantal voorbeelden die aan de wensen te over laten, daarmee zijn eigen standpunt onderuit halend.
Meneer Krol, de emancipatie is pas voltooid als de overgrote meerderheid van de Nederlanders homo's en hun relatie als volkomen normaal ervaart. Homo's worden op zo'n smerige manier gepest, dat zij hun huis en de wijk maar verlaten. Bovendien zijn er nog heel wat scholen die weigeren gedegen voorlichting over homo's te geven (daarnaast: zonder daar hun eigen grote sprookjesboek bij te halen, waar homo's als duivels worden neergezet). Dan heb ik het nog niet eens over de scholen, die bij constatering van, homo onderwijzers ontslaan of niet aannemen.

Ik vrees dat Krol een goed lid van de VVD is en al de negativiteit aangaande de VVD en homo-emancipatie zat is. Daarnaast is hij al lang verbonden aan de Gay Krant en vindt Krol het misschien wel tijd voor een politieke functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten