Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 december 2011

De banken: geheel en al van de pot gepleurd

De Europese banken lenen tegen een lage rente geld van de ECB, dat ze vervolgens gebruiken om staatsobligaties te kopen van landen als Italië en Spanje, waar ze een hoge rente voor vangen. De winst wordt dus behaald op de belastingcenten van de Europese burger, immers deze landen worden op de been gehouden met datzelfde belastinggeld. En dan te bedenken, dat diezelfde banken met belastinggeld overeind zijn gehouden. Zijn ze nou helemaal bedonderd, het is duidelijk, dat de banken niet opereren in het algemeen belang, sterker nog ze handelen tegen het algemeen belang, ten koste van de burger.
Waar blijft het commentaar van het fout gestrikte CDA varken de Jager nu, of van onze zo bejubelde VVD blunderhufter Rutte?

Van deze twee nitwits is trouwens ook snel actie nodig richting banken en verzekeraars, die zich opmaken voor een nieuw rondje hypotheken doorverkopen, zo meldde 'hoogleraar' Koelewijn van de rechtse ondernemers 'universiteit' Nijenrode. Zijn pleidooi voor deze achterlijke, bewezen slechte manier van handelen, hield hij vanmorgen in Goedemorgen Nederland. Volgens Koelewijn natuurlijk niet zoals dat eerder gebeurde.....
Hoe is het godverdomme allemaal mogelijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten