Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 december 2011

Hope XXL

De psychopathische kwijlebabbel Prem had vanmorgen een woordvoerder van 'Hope XXL' in de uitzending. Hope XXL wil dat iedereen een gelukkig leven kan leiden in een duurzame, milieuvriendelijke wereld. Een nobel streven, waar ook een aantal bekende Nederlanders voor getekend hebben, zoals Lubbers en Balkenende. U weet wel van die figuren die als zij 'aan de knoppen zitten', de hele maatschappij verkankeren, de zwaksten een poot uitdraaien en het leven voor het grootste deel van de burgers hopeloos moeilijk maken en zich na vertrek uit de politiek of een gore multinational, gaan inzetten voor dit soort zaken. Smerige hypocrieten, die als ze nogmaals de kans zouden krijgen, de boel weer net zo hard verder zouden verzieken, gadverdamme!!!!
Het wordt de hoogste tijd, dat organisaties als Hope XXL beseffen, dat het bepaald geen reclame is, de namen van dit soort steunbetuigers te gebruiken, ze zouden beter moeten weten en dit geteisem niet eens vragen om steun.

Toevoeging op 23 december 2011: Balkenende van die trotse VOC mentaliteit: moord, slavernij, verkrachting, brandschatting, roof, opiumhandel enz. enz. , echt iets voor Hope XXL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten