Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 december 2011

André Kuipers, de nieuwe sensatie van de publieke omroep

Deze week vertrok Kuipers per raket naar het internationaal ruimtestation. Nooit eerder was de hysterie zo groot als deze keer. Radio1 en Nederland1 zonden dit voorval live uit. Een paar dagen voor de lancering liet een 'verslaggever' zich bij de ESA voor een paar uur gesimuleerd opsluiten, hij moest ook z'n plasje opvangen, en, "o jéé, ik weet waar dit naar toe gaat", doelend op het later opdrinken van zijn gezuiverde plas, leuk joh, hikkend van de lach, heb ik urenlang op de grond gelegen. Op radio1 heeft men dagelijks een 'update', de hansworst met zware stem, die al de ellende op radio1 aankondigt (behalve in de VPRO programma's, die hebben zelf nog zo'n inteelt hansworst), noemt elke dag het aantal dagen van de 'ruimtereis' van ons dappere bartje in het ruimtestation.
 

De echte deskundige op dit gebied, Wubbo Ockels, is grote afwezige, Ockels maakt zich druk om de milieuvervuiling, wat die vervuiling betekent voor bijvoorbeeld de menselijke gezondheid en levenskansen. Dat is links en het huidige, door fascisten geregisseerde kutkabinet, hebben daar een ongelofelijke tyfus hekel aan. Ja, in woord is men voor een goede gezondheidszorg en preventie, maar als het erop aankomt, blaast men liever met 200, dan met 130 km/u over de grote weg.
De NOS en andere aanbieders van de publieke omroep, willen niet de schijn opwekken links te zijn, dat zou maar extra bezuinigingen opleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten