Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 december 2011

Gewetenloze politiek 2011

Gewetenloos, een mooi woord, volledig van toepassing op deel van de handelingen, wetsvoorstellen en uitlatingen van het kabinet Rutte in 2011, een kabinet dat n.b. gesteund wordt door de fascisten van de PVV. De naam PVV is al een flagrante leugen, het is geen partij en de vrijheid, die Wilders bepleit, geldt alleen voor de eigen volgelingen en dan nog alleen na persoonlijke goedkeuring van deze valswitte leider. Mocht de beweging in de toekomst een eigen veiligheidsdienst oprichten, dan zal die knokploeg ook beschikken over deze 'Wildersvrijheid'.

Het CDA is één van de door de PVV gedoogde partijen en de partij zit hier bij tijd en wijle, flink mee in de maag. Dat brengt mij op het volgende punt: het zou gelovigen verboden moeten worden een functie in de politiek of het openbaar bestuur te vervullen. Gelovigen van boze stokoude sprookjes, hebben immers ofwel een verborgen agenda (in het belang van hun zelfbedachte god), of ze doen boete en vragen god om vergeving, na bijvoorbeeld smerige 'deals' te hebben gesloten; na de sociaal zwakke onderlaag weer eens het vel over de oren te hebben getrokken; al help je een groot deel van de natuur om zeep, zoals CDA paardenbeffer Bleker doet, en vult u verder zelf maar in. Je ziet dit ook terug, oud politici zoals van Agt, die durft te zeggen, dat als hij nu premier zou zijn, hij op een paar terreinen, een heel ander beleid zou voorstaan.
Voor degenen, die daar niet op terugkomen is het nog makkelijker, wat dondert 't, god vergeeft wel, al ga je 1.000 keer de fout in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten