Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 december 2011

Knapen over het stemrecht in het EU parlement

De sjoemelende CDA sufferd Knapen, die PCM voor een bonus van 1,5 miljoen, zo ongeveer failliet liet gaan, was zondag te gast in Buitenhof. De lul, die van Wilders staatssecretarisje mag spelen, is blij met de Nederlandse voorstellen t.a.v. de overschrijding van begrotingstekorten door 'eurozone landen'. Zo zou het stemrecht moeten worden ontnomen bij overschrijding, bij dat idee komt Knapen al bijna klaar. Hij snapt, dat dit een moeilijk punt is voor Duitsland. Voor Nederland is dat geen probleem, het CDA weet zich goed vertegenwoordigd door het boeventuig in hun Europese partij, de EVP en het stemrecht dat Nederland had is met het laatste EU verdrag in Lissabon met geile graagte weggegeven.
Dat Nederlanders over het algemeen anti Europa zijn snapt Knapen wel, niet door het songfestival of de UEFA, zoals hij eerder riep, maar omdat wij een verzorgingsstaat hadden, die van de wieg tot het graf zorg droeg voor zijn burgers. En dan komt'ie: dat kan niet meer, we moeten (sociaal) hervormen en niet alleen wij, maar heel Europa. Dat komt, door de buitenwereld, die verplicht ons tot handelen. Om te kunnen groeien moeten wij kunnen concurreren met die buitenwereld. Dus: weg met regelgeving (ach ongelukken gebeuren toch wel), weg met de ontslagbescherming, loonsverlagingen, een langere werkweek, doorwerken tot je er dood bij neervalt, flexibel werken, ja het liefst iedereen een ZZP'er, geen uitkeringen meer, je ziet zelf maar hoe je weer gezond wordt en hoe je rond komt met de paar euro's die overblijven. Kortom Knapen is voor een echte sociaal christelijke maatschappij! Presentator is een lichtgewicht en bovendien een gedienstig werknemer van de combinatie die het programma maakt en die net als de NOS, de kritiek op het huidige kutkabinet zo veel mogelijk uit haar programma's weert, dus echt kritische vragen, ho maar.

Later in het programma de grootgraaiers Wijers van Akzo Nobel en van Houten van Philips, deze 'heren' (in boevenpak) vullen het verhaal van Knapen met veel plezier aan. Allereerst hun oproep aan de politiek om nu eindelijk tot beslissingen te komen in het Europese. Daarnaast zullen vakbonden moeten inbinden, werknemers hebben bovendien te veel rechten, volgens dit geteisem, al zeggen ze dat met 'heel mooie' omfloerste termen. Je hoort deze grootgraaiers geen commentaar geven op de miljoenen subsidie die zij krijgen voor o.a. 'innovatie'.
De twee 'heren' willen wel, dat wij zo snel mogelijk alle zeggenschap op financieel gebied (en op het gebied van werkgelegenheid) over moeten laten aan Brussel. De heren weten wel (net als het CDA), dat rechts-conservatief de meerderheid heeft in het EU parlement, dus dat zit wel goed.

Hier de link naar een ander bericht over Knapen:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/07/ben-knapen-uitgekleed-door-arnon.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten