Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 december 2011

Bleker: pure kwaadaardigheid

CDA boerenlul Bleker, kent werkelijk geen grenzen meer als het gaat om kwaadaardige onbeschoftheid, volledig disfunctioneren en de boel naar de kloten helpen.
Dit jaar wees ik er al eerder op, in Europa is er een bank met voedseloverschotten. De schoft Bleker weigert daar aanspraak op te maken, dat recht heeft hij wel. De voedselbanken dringen hier, zonder enige positieve ontwikkeling, al langere tijd op aan. Gistermorgen was over deze zaak, een woordvoerder van de Nederlandse Voedselbanken te horen op radio1. De voedselbanken kampen met een tekort aan producten en zouden graag aanspraak maken op deze EU voorraden.
Deze 'christelijke' smeerpijp weigert iets te doen voor de armen in ons land, het onzelfstandig VVD kloteventje Rutte die premier mag spelen van de fascist Wilders, ontkent simpelweg, dat er armoede is in Nederland.
Dat deze bewindslieden en de rest van het CDA, de VVD en de PVV, samen met hun gezinnen of partners, zo snel mogelijk in diepe armoede mogen wegzakken, zonder enige vorm van hulp graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten