Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 december 2011

BNR, het ware gezicht

Vorige week donderdag was de CDA frankensteindrol Ormel te gast bij BNR. De gesjeesde dierenarts, is door zijn partij zelfs van zaken gehaald, die met dieren te maken hebben, en gebombardeerd tot buitenlandwoordvoerder. BNR vindt dat wel wat en maakt noemt deze kwast zelfs 'buitenlanddeskundige', ha! ha! ha! Als deze nitwit ergens verstand van heeft, is dat van leugens en loze praatjes verkondigen.

Hiermee toont BNR weer eens haar ware gezicht, een radiostation met een nieuws- en analyse-niveau van de Telegraaf, waar het trouwens gewoon een onderdeel van is. De goede presentatoren van BNR zijn er afgelopen jaar zo ongeveer allemaal uitgedonderd, wat overblijft is een enkele deskundige zoals 'de echte buitenlanddeskundige' Hammelburg en de niet 'rechtsslijmende' presentator Harmke Pijpers. De laatste is helaas weggewerkt in een gezondheid en innovatie blok(als ik me niet vergis) en vervangt bij ziekte of vakantie één van haar collega's (hoewel je bij Pijpers niet veel kritiek op de aso minister van volksgezondheid Schippers te horen krijgt).

Het radiostation BNR werd afgelopen jaar uitgeroepen tot beste in Nederland, dat zegt meer over de deplorabele staat van de omroepen in het algemeen en de radiojournalistiek in het bijzonder.

Laatst bijgewerkt 8 maart 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten