Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 december 2011

Uw overheid waakt over uw gezondheid!

De Raad van State, waarin politieke nitwits recht mogen spreken, heeft besloten dat de onterecht afgegeven milieuvergunningen voor de kolencentrales aan de Eemshaven en de Maasvlakte, toch terecht zijn afgegeven!???? Zo weet u weer eens dat u dubbel belazerd wordt door de politiek.
Kolencentrales, die niet gebouwd worden voor onze eigen energie, maar voor de export, zullen ons vuile milieu nog smeriger maken, dat is duidelijk. Ach en als uw gezondheid daardoor in de problemen komt, heeft u vette vuile pech.

Hetzelfde geldt voor het achterlijke besluit van de smerige VVD helleveeg Schippers, aangaande de 130 km per uur op de snelwegen. Een rapport aangaande de stijgende onveiligheid met deze maximum snelheid, dat deze volksverlakker wilde achterhouden, is gelukkig uitgelekt. Natuurlijk stijgt met die snelheid ook de luchtvervuiling inclusief de mate van fijnstof. Maar ach wat maakt het uit, dat er 18.000 mensen voortijdig overlijden aan de gevolgen van die vervuiling, naast het stijgende aantal kinderen met luchtwegproblemen door die vervuiling, de economie gaat ver voor op de gezondheid van de burger. Dat is toch ook uw beweegreden als u stemt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten