Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 5 december 2011

De 'nieuwe' vakbond

De PvdA kloot ten Noten en CDA mastodont Wijffels, hebben bemiddeld in het conflict binnen de FNV.
En ze zijn eruit hoor! Jongerius, één van de slechtste vakbondsbestuurders sinds jaren en Henk van der Kolk, de beste moeten samen opstappen. De leden van de vakbond wordt een dubbel oor aangenaaid, eerst het pensioenakkoord dat hen door de strot werd geduwd en nu het ontslag van de laatste integere topbestuurder van de bond, die echt opkwam voor de rechten van zijn leden en als beloning op moet stappen. 

Op ADHD niveau gooide de nepsocialist Noten de ideeën en het akkoord voor de microfoon afgelopen zaterdag. De vakbond moet weer echt van de werknemers worden en daarom moet de geëigende persoon daarvoor opstappen, jezus wat een klootzak! Wie gaat dat allemaal begeleiden als het aan Wijffels en Noten ligt? Hartstikke Jette Klijnsma, de excuus mindervalide van de PvdA, die werkelijk nog nooit iets zelfstandig heeft gepresteerd, ook niet als wethouder in Den Haag. Klijnsma is godgloeiendegodverdomme ook nog eens een grote 'fan' van Jongerius en het pensioenakkoord.

Uw Azijnpisser zal alvast voorspellen waar deze nieuwe vakbond in de toekomst mee akkoord zal gaan: langer doorwerken, een vergroting van het aantal uren in de werkweek, inleveren van salaris, nog verdere uitkleding van het ontslagrecht, enz. enz. Dat alles omdat wij moeten concurreren met het buitenland.

Opvallend was het draaien met de ogen van Noten, de klootzak heeft vast geen gerust geweten.

Toch nog even wat kritiek op Henk van der Kolk: hoe kon je hier in godsnaam mee akkoord gaan?

Nu is de tyfustrut Vos van de 'PvdA' in Standpunt.NL, om over deze toestand te spreken, dat is godverdomme lid van een socialistische partij, te schofterig voor woorden, wat deze kut allemaal durft te zeggen. Ach, het zoveelste bewijs, dat de PvdA allang geen partij voor arbeiders meer is, laat staan een socialistische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten