Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 18 december 2011

Verhagen, kots, kamerbreed

Het meest achterbakse rechtse ventje van het CDA, Verhagen, was gistermorgen te gast in Kotskamerbreed. Op de vraag of de bisschoppen, die wisten van het kindermisbruik in de rk kerk, moeten aftreden, veel gelul en ja hoor, hij vindt van wel, wat meer reflectie zou in deze wel passen, aldus Verhagen. Over de reflectie, die deze, naar eigen zeggen, belijdende Katholiek noemt, zou hij met de 10 geboden in het achterhoofd, onmiddellijk moeten aftreden: politieke lobby, leugens en volksverlakkerij in het algemeen, zijn mijn inziens  redenen genoeg voor deze stap.
Nog geen 5 minuten na zijn antwoord op de 'bisschoppen vraag', begint hij alweer met zijn bedrog, over de benoeming van de disfunctionerende CDA kakzever en nitwit Donner, tot vice voorzitter van de Raad van State, zegt Verhagen, dat de procedure open en eerlijk was, Donner is met zijn capaciteiten de juiste man voor deze functie......
Capaciteiten als kinderen en andere onschuldigen op laten sluiten, de verantwoordelijkheid voor de vreselijke dood van de 11 slachtoffers in de Schipholbrand, het pleiten voor de aanpak van de vrijheid van meningsuiting, het pleiten voor het vervolgen van godslastering, enz. enz. Verder wijst Verhagen met z'n vieze vingers naar de media, die zelf maanden geleden Donner als kandidaat noemden, ja nadat het CDA dat tactisch had laten uitlekken, jezus wat een klootzak!
Tot slot zegt Verhagen over deze kwestie, dat het politieke baantjes verdelen definitief is afgelopen, ha! ha! ha! ha!
Dat laatste wordt overigens gesteund door leuterkoning Schnabel van het CPB, deze zei dat zojuist in Buitenhof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten