Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 11 december 2011

'Armoede werkt niet'

Gisteren de actie 'Armoede werkt niet' in Den Bosch, bijvoorbaat mislukt als je leest dat de PvdA, naast de SP, medeorganisator is. Het oude PvdA wijf Cohen, die goed is in toneelstukjes opvoeren, hield een stoer anti kabinet Rutte praatje, terwijl deze kloot het pensioenakkoord steunde, voor sociale hervormingen is, lees: afbraak ontslagrecht, meer flexibiliteit, verdere afbraak van de WW, maar wel voor handhaving van de hypotheekrenteaftrek is, voor handhaving van de schaamteloze hoogte van jeugdlonen is en andere zaken, waar met name welgesteld Nederland van profiteert.
De nep-socialist Cohen weet dondergoed, dat er geen werk is voor 50 plussers, althans niet onder de huidige voorwaarden. Dus het pensioenakkoord (dat amper iets opbrengt) kan alleen werken, als 50 plussers een stuk minder gaan verdienen en hun opgebouwde rechten prijsgeven, dan nog zal er veel te weinig werk zijn voor deze groep.Werken tot je doodvalt, o nee, van de PvdA mag je gerust nog 2 jaar genieten van je pensionering, maar wel onder het bestaansminimum natuurlijk.

VVD smeerlap de Krom, die met toestemming van Wilders staatssecretarisje van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mag spelen, durfde zijn rotkop wel te tonen in Den Bosch, aan arrogantie geen gebrek bij de VVD. Deze schoft met de vocabulaire van 10 woorden, waar vooral het woord 'werk' steeds weer terugkeert in zijn gezwets. De schooier durft te stellen dat er geen invaliden op straat worden gezet, terwijl dat aantal zo'n 60.000 groot is. Een invalide kan altijd nog wel iets nuttigs doen, stelt deze plork, ja postzegels likken is ook zeer nuttig en waardevol werk. Gelukkig werd deze schoft behoorlijk uitgejouwd, Carry, die het e.e.a. presenteerde vroeg het publiek op een gegeven moment om meneer de Krom netjes uit te laten spreken, Carry, dat recht op een nette behandeling, hebben dit soort schoften al jaren geleden verspeeld.

Je ziet dat de SP steeds verder wegzakt in de idee van meeregeren, dat betekent compromissen sluiten tot je erbij neervalt, zo liet ook deze bijeenkomst weer zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten