Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 december 2011

Kamp op de radio, kotzakken paraat!

VVD ploert Kamp was gistermorgen te gast in het radio1 journaal (tussen 8.30 en 9.00u.), hij lichtte hier zijn 'beleid' toe.
Er zijn 200 à 300.000 banen in Nederland, die door Oost Europeanen worden vervuld, dus er zijn 300.000 banen beschikbaar voor werklozen (wat kan hij ook lekker met cijfers goochelen hè). Als je werkloos bent verhuis je desnoods maar, aan huiseigenaren, die hun huis niet kunnen verkopen, denkt Kamp niet, waarschijnlijk vindt hij, dat je het huis moet verkopen tegen elke prijs. Een vrouw stelde via de mail een vraag, hoe dat verhuizen moet als je een werkende partner hebt. Daar draaide Kamp even omheen en toen kwam het antwoord, dat bij veel Henken en Ingrids nog niet is doorgedrongen, als je een werkende partner hebt, en je wordt werkloos, krijg je een korte periode een WW uitkering, daarna zou je recht op bijstand hebben. Helaas is dat al een poos geleden afgeschaft.
Als je werkloos bent, moet een reis van 1 of 1,5 uur naar je werk geen probleem zijn volgens de rechtse knuppellul.

Als je oud bent (ouder dan 50) en je wordt niet aangenomen, al solliciteer je je blauw, is dat je eigen schuld, volgens Kamp. Je moet zorgen dat je aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt, dus extra opleidingen doen. Als voorbeeld noemt de schoft een postbode: veel van dat werk is geautomatiseerd, dus daar moet je op anticiperen. De postmarkt is met behulp van de VVD de nek omgedraaid, klootzak Kamp heeft, net als zijn voorgangers, niet ingegrepen, waar het de belofte betreft, dat de vermarkting van de post, niet ten koste mag gaan van de arbeidsvoorwaarden.
Eigenlijk bedoelt de ploert, dat oudere werknemers maar tegen minimumloon moeten werken en moeten afzien van extraatjes als extra vrije tijd (zie ook mijn bericht over de levensverwachting, vandaag geplaatst).

Over het werken onder de prijs zegt Kamp, dat hij daar iets aan gaat doen (zoals zijn voorgangers dat ook beloofden). De makke schapen, die presenteren (waaronder gekke koe Rensen) vragen natuurlijk niet, naar de Oost Europeanen die zelfs als vakman, vaak niet eens het minimumloon ontvangen. De werkgevers die Oost Europeanen uitbuiten, lachen zich 3 keer dood om de maatregelen die Kamp neemt, dit geteisem zegt voor de camera steevast, dat zij geen Nederlanders kunnen krijgen, nee, niet tegen een slavenloon. De controle van de arbeidsinspectie is zover uitgekleed, dat een kans op controle vrijwel nihil is. En de Oost Europeanen zijn al blij als ze netto € 300,-- per maand verdienen (en dat meestal ook nog zwart), slavenlonen dus.

Diezelfde Kamp hielp zijn vrienden op de Antillen hun zwartgeld elders te stallen, vanwege de nieuwe regels. Vervolgens, toen dat geld, meer dan 20 miljard, van de ene dag op de andere was verdwenen, riep Kamp, dat men dat geld gaat traceren, maar tot op heden horen we daar geen bliksem meer van. Zou dat trouwens hetzelfde bedrag zijn, dat onlangs werd genoemd als zwartgeld op Zwitserse banken?
Over zwartgeld gesproken, waarom hoor je geen hond meer over het zwartgeldcircuit in Nederland, dat enige jaren geleden al werd geschat op € 100 miljard?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten