Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 november 2011

Bleker de grote natuurverdelger, deel 3

Bleker was afgelopen zaterdag te gast in Kotskamerbreed, hij deed daar flink z'n best een nog grotere schoft van zichzelf te maken. Je snapt niet hoe het kan, maar het lukt hem, een waanzinnige prestatie, van deze CDA rentmeester van god. Om te beginnen met schofferen, startte deze hufter met de verandering van bestemming van zijn grond in natuurgebied. Niets deemoed, hup gewoon glashard zeggen dat hij daar alle recht toe had, elke andere politicus had daar z'n bek over gehouden. Dan de grap die hij over de ooievaar maakte met een verwijzing naar Mauro, die naar Duitsland is gebracht ('die had geen studie asiel nodig'). De klootzak is met terugwerkende kracht op de politici, die zich aan deze uitspraak ergerden, zij zouden niet aanwezig zijn geweest, toen hij deze uitspraak deed en bovendien pas 3 dagen later (dat herhaalde hij zeker 3 keer). Alsof de uitspraken, die hij in het openbaar doet in de Tweede Kamer (dat is aan het hele Nederlandse volk gericht), onmiddellijk gepareerd moeten worden, Bleker weet dus niet wat het betekend staatssecretaris te zijn (niet alleen erg fout, maar bovendien dom).

Over Wilders en diens schofferingen van buitenlandse regeringen, zei de Groningse paardenbeffer, dat er niets aan de hand is. Wat maakt het uit dat officiele bezoeken niet door kunnen gaan vanwege uitspraken van de Limburgse haat-fundi? Schijt aan de rest van de wereld, zo als Bleker schijt heeft aan allerlei afspraken, die internationaal gemaakt zijn.

Het schieten op dieren is noodzakelijk aldus Bleker, dat voorkomt, dat de belastingbetaler moet opdraaien voor de schade, alsof hij daar maar 1 seconde ongerust over zou maken. De idioot noemt ganzen als voorbeeld, terwijl afschot, zo blijkt uit de praktijk (en wetenschap), de populatie niet doet afnemen.

In het geval van de Hedwige polder, ontkent hij, dat Nederland onbetrouwbaar is gebleken en de wetenschappers die berekenden dat de maatregelen die Bleker wil nemen, ruim onvoldoende zijn, hebben simpel ongelijk volgens Bleker. Dat er voor miljoenen aan de Belgische kant in Nederland een extra dijk gemaakt moet worden: ach wat maakt 't uit. Ruilverkaveling is in het geval van de Hedwige polder een mooi cultuur goed, even later is ruilverkaveling het grote kwaad uit de 60er en 70er jaren van de vorige eeuw. Op eenzelfde manier zegt Bleker over Pechtold, de witte Obama, die ook aanwezig is, eerst is Pechtold anti Europa, dan weer de grote voorstander, aldus de paardenboer. Volgens Bleker komt er meer natuur bij in Nederland, dat dit voltooiing is van oudere projecten en particuliere projecten, dat interesseert de zak niet, bovendien kunnen de boeren de portemonnee openhouden voor het te ontvangen belastinggeld, als zij een bos van 20 vierkante meter aanplanten. Het is al snel natuur bij Bleker, kolencentrales, fabrieken of bedrijventerreinen aan de waddenzee, Bleker vindt het allemaal prachtige natuur. De mens is immers onderdeel van de natuur, derhalve de producten van diezelfde mens ook, maakt niet uit wat.

Ik raad u aan dit programma na te luisteren, ondanks het feit dat Pechtold gehakt maakt van deze ploert, wel even mentaal voorbereiden, het is ongelofelijk wat deze klootzak uit z'n strot durft op te diepen, hier de link:
http://radio.tros.nl/?page=popup&autostart=true&startid=50086

Over het afschieten van ganzen, zie mijn bericht van 24 juli 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/07/ganzen-afschieten.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten