Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 november 2011

De PVV wil u en meneer Jansen

Weer een idee uit de verrotte hersenen van een PVV'er: het moet afgelopen zijn met het je en jij in het contact met de onderwijzer. Er moet weer 'respect' zijn voor de onderwijzer. Dat komt uit de bruine pijplijn van een fascistische beweging, die elke vorm van 'respect' al lang verloren heeft met politici, die voor het grootste deel al eens voor vergrijpen in aanraking zijn geweest met justitie. De idioten, die zoals uit de praktijk telkens weer blijkt, of niet goed hebben opgelet op school, of nauwelijks scholing hebben genoten omdat zij simpelweg te dom zijn, kunnen zich beter druk maken over het niveau van het onderwijs en de tekorten aan docenten, waar ook het door hen geregisseerde kabinet geen bliksem doet.
Het CDA bijtertje, huppelkut en gesjeesde verpleegkundige Bijsterveld, die van de PVV ministertje van Onderwijs mag spelen, vindt dat ouders verantwoordelijk zijn voor het onderwijs van hun kinderen, dat zou de kwaliteit van het onderwijs verbeteren; hoe is het godverdomme mogelijk?

De PVV'er die met het 'je en jij argument' kwam noemde naast 'u', ook meneer Jansen. Laat dat in Den Haag nou net de naam van een koffieshop zijn! ha! ha! ha!

Hier alvast een nieuw idee voor onze PVV 'vrienden': een pleidooi voor schooluniformen en lijfstraffen in de klas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten