Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 november 2011

Bleker in een megastal

CDA paardenbeffer en rentmeester van god, Bleker wil geen beslissing nemen over de uitbreiding van megastallen, hij wil eerst het onderzoek van de gezondheidsraad afwachten. Er mogen tot die tijd geen vergunningen afgegeven worden voor nieuwe megastallen, waarvoor een nieuw bestemmingsplan nodig is, dus als er geen nieuw bestemmingsplan nodig is mag het wel. Dat deze martelstallen een direct gevaar opleveren voor de gezondheid van omwonenden, is allang bekend, evenals het indirecte gevaar door het gebruik van antibiotica, in die doodsindustrie, voor de gezondheid van de mens in het algemeen. Wetenschappers hebben onlangs gewaarschuwd, dat de plannen tot terugdringing van het gebruik van antibiotica in de intensieve martel veehouderij, volkomen onvoldoende zijn, er moet nu ingegrepen worden, voor het te laat is.
Over diervriendelijkheid in de megastallen, kan ik kort zijn, die is er niet en 'mensen' die zeggen dat diervriendelijkheid in die stallen wel mogelijk is, is of ziende blind, oftewel een kwaadaardige rot ploert (z.a. Bleker zich doorgaans gedraagt, smegma).
In het radio1 programma van de NOS gistermiddag (na 16.30u.), was een verslaggever te horen, die een boer bezocht met een stal waar zo'n 10.000 varkens in zaten. Op een gegeven moment stuitte ze op zeugen, die gekooid vast lagen, volgens de boer moet dat daar de zeugen anders op de biggetjes gaan liggen, volgens deze dierenvriend had dit niets te maken met de grootte van de stal........ Jezus wat een teringschoft, ze zouden deze klootzak eens 1 dag zo vast moeten leggen.

Waar blijft het domme psychopaatje Graus van de PVV?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten