Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 november 2011

Tahir en obesitas

De rechtse huppeltrut Naema Tahir, had zondag weer een 'waanzinnig goede' column in Buitenhof. Dit keer over obesitas. De trut durfde te stellen, dat honger vrijwel uit de wereld is gebannen. Voor deze nitwit is meer dan 100 miljoen hongerenden een 'schijntje'.

Veel opendeuren over het dik zijn en blijven, opvallend was wel, dat er sprake kan zijn van eet-verslaving volgens Tahir, maar van genetisch bepaald dik zijn, of als oorzaak van prenatale onzorgvuldigheden door de moeder begaan, heeft deze paardenkut, die keer op keer Paulus aanhaalt, nooit gehoord. Evenzo over de nieuwe vorm van obesitas in ontwikkelingslanden, die wordt veroorzaakt door het massale gebruik van goedkope foute vetten voor het bereiden van voedsel.

Als uitsmijter kwam Tahir met de volgende uitspraak: 'Om van je verslaving af te komen is het ingrijpen van de overheid nodig. Soms wordt je vrij door de beperking van je vrijheid. Het is een gevaarlijke gedachte, maar wel waar'.  Jezus christus wat een ongelofelijke gek, een gek met levensgevaarlijke fascistische denkbeelden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten