Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 november 2011

De EU crisis en de reactie van 'topmannen'

Aan 'topmannen', die pleiten voor het nemen van 'moeilijke maatregelen' door diverse EU landen, geen gebrek de laatste maanden. Met moeilijke maatregelen, bedoelt dit tuig maatregelen op het gebied van de arbeidswetgeving, dus weg met het ontslagrecht, een flinke teruggang in salaris, doorwerken tot je er dood bij neervalt, de afbraak van pensioenrechten, maar ook op het gebied van de zorg willen deze witteboordencriminelen flinke ingrepen en dan bedoel ik niet dat zij pleiten voor een betere zorg (hoewel ze dat met droge ogen vaak wel beweren), maar een zorg die door de burgers zelf bekostigd moet worden, naast het feit, dat een ieder al voor de zorg betaald via de belasting, eigen bijdrages en peperdure zorgverzekeringen. Dit alles terwijl die topmannen in veel gevallen aan de wieg van de huidige chaos hebben gestaan en daarmee tot de hoofdverantwoordelijken behoren.

Afgelopen donderdag was Age Bakker, voormalig 'topman' van het IMF en voormalig onderdirecteur van de Nederlandse Bank, te gast bij BNR (na 09.30u.). Misselijkmakend als je deze hufter de passie hoort preken. De zak wordt ook nog eens hoogleraar aan de VU en krijgt een bestuursfunctie bij ABN Amro.
Er wordt vaak geklaagd over het niveau van het onderwijs in Nederland, zie hier de zoveelste blunderlul die hoogleraartje mag spelen.

De naam Bakker komt wel vaker voor in dit soort regionen, zo is er een Bakker die TNT post leidt (tegenwoordig geloof ik Post.nl), deze klootzak wil dat zijn personeel 15% inlevert van het salaris, terwijl hij zelf een slordige 4 ton per jaar verdient.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten