Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 november 2011

VVD is Occupy zat, deel 2

De Haagse VVD wil sociale rechercheurs afsturen op de Occupy beweging, die de tenten op het Malieveld hebben staan. Protesteren is leuk, maar niet op de kosten van de belastingbetaler. Natuurlijk steunt VVD landelijk dit initiatief.
De VVD maakt zich druk over deze Occupy figuren, die van een uitkering zouden leven. De VVD de partij die mede verantwoordelijk is voor de crisis (die miljarden aan belastinggeld kost) en onder haar leden heel wat foute managers en bankdirecteuren heeft zitten. Laat het VVD geteisem zich maar eens druk maken over de roof uit de belastingpot door: bouwondernemers, hypotheekverstrekkers, hypotheekrenteaftrekkers (en dan zeker de welgestelde), farmaceuten, voornoemde bankdirecteuren, beursspeculanten, politici die de ene blunder na de ander begaan (die zo al veel te veel 'ontvangen' uit die belastingpot), expats, boeren en tuinders, enz. enz.
Dat zijn wel even andere bedragen dan een eventuele schamele uitkering, die bedragen lopen in de miljarden, daar wenst de VVD geen bliksem aan te doen en daar is het Occupy nu juist om te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten