Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 november 2011

Slob wil huwelijk als administratieve handeling

Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, wil van het burgerlijk huwelijk een administratieve handeling maken, dit vanwege de commotie rond de weigerambtenaren. Uw Azijnpisser snapt de streng in de sprookjesleer zijnde christenen niet, zij sluiten immers altijd ook nog een kerkelijk huwelijk? Sprookjes horen niet thuis in de dienstverlenende handelingen van ambtenaren, daar is de kerk voor. Het is als eerwraak, wij niet? dan niemand! en zoals we weten is eerwraak nooit ver weg als de grote sprookjes geloven, die men religies noemt, om de hoek komen kijken.
De principiële huppeltrut van GroenLinks, van Gent, vindt de suggestie van Slob het overwegen waard..... Met zo'n oppositie heb je zelfs geen gedoogpartner nodig, jezus wat een paardenkut!
Woensdag jl. was van Gent nog in discussie met de weigerambtenaar Kool, bij Pauw&Witteman. Hier tapte ze, terecht, uit een ander vaatje. Šimek, die na 40 jaar nog steeds zo interessant aandoenlijk Nederlands spreekt, was ook aanwezig, deze verdediger van de pedo maffioos Berlusconi, vond de mening van Kool (die kant nog wal raakte en alles omdraaide) wel een respectabele. Interessant zat deze kwezel met hippe leesbril 'trendy' op z'n voorhoofd te zwatelen, gelukkig flikkerde hij, na geen gebruik van zijn bril, anders dan op het voorhoofd te hebben gehad, bij het afzetten van de bril, een kop thee om, wat een klootzak en dat durft zich Italië kenner te noemen.

CDA kakzever Donner, mede verantwoordelijk voor 11 doden en die van de 'vernieuwers' van de politiek, de PVV ministertje mag spelen, wil het advies inzake weigerambtenaren van de Raad van State afwachten. Terwijl de motie aangaande het verbod op weigerambtenaren deze week met meerderheid van stemmen werd aangenomen, Donner wil de SGP, de andere gedoogpartner uit de wind houden en als hij straks vice voorzitter van diezelfde raad is, dicteert hij, dat weigerambtenaren in dienst mogen blijven (+ waarschijnlijk zelfs het aannemen van nieuwe weigerambtenaren in stand houden).
Volksverlakkerij van de eerste orde, maar dat is dan ook een specialiteit van het CDA.

Zo ook de volksverlakkerij van de VVD 'liberaal' Hennis-Plasschaert, zij stemde tegen de motie. Als commentaar zei Plasschaert later, dat ze het 'wel vervelend' vond.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten