Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 november 2011

Hero Brinkman in de bocht, zandzakken voor de deur!

In Premtime vanmorgen aandacht voor de arrestatie afgelopen zaterdag, van actievoerder tegen zwarte piet. De politie schijnt daar weer eens een 'beetje' te hard op in te zijn gegaan. De actievoerders hadden volgens zeggen T-shirts aan met de tekst: 'zwarte piet is racistisch', alleen al die uiting was volgens zeggen de reden van ingrijpen door de politie..
De rechtse houwdegen en drinkebroer met losse handjes, de PVV'er Hero Brinkman, gaf zijn mening daarover, natuurlijk is hij het niet eens met de actievoerders, maar over het politieoptreden zei hij: "ik zou dat misschien zeker niet gedaan hebben". En dat is volksvertegenwoordiger.......

Ik ben het overigens volkomen eens met de actievoerders, zwarte piet is een overblijfsel van die 'goede oude VOC mentaliteit': uitbuiting, moord, verkrachting, roof en in dit geval slavernij, een slavernij die mede door de christelijke kerken werd gesteund, de gekleurde medemens was geen mens en als zodanig vogelvrij, met de bijbel in de hand werd deze mens letterlijk geknecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten