Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 november 2011

Oman en het koningshuis

Beanix, het nationale waterhoofd WA en zijn pampaprinses, gaan in januari toch op officieel staatsbezoek bij de sultan van Oman. Een schandalige schoffering ten aanzien van de slachtoffers, die eerder dit jaar werden vermoord of gevangengezet, tijdens en na hun legitieme protest tegen het dictatoriale bewind van de sultan. Bovendien een schoffering van de mensenrechten in het algemeen. Dit bezoek is goed voor de Nederlandse handel, zo wil de sultan Nederlandse fregatten kopen, en dat hebben wij Nederlanders, met onze VOC mentaliteit, graag, wapens verkopen aan figuren die op hun eigen bevolking schieten.

De SP'er van Bommel, gaat terecht tekeer tegen dit besluit, maar in de discussie maakte, deze achter zijn geslachtsdeel aanhobbelende zak een paar flinke blunders. Zo liet hij afgelopen dinsdag op radio1 (na9.30u.) weten, dat hij niet wist wat hij moest denken over de levering van Nederlandse fregatten aan Oman. Vandaag stelde hij een vraagteken bij het democratisch gehalte van Oman, van Bommel de dictatuur van Oman komt nog in geen 10.000 kilometer in de buurt van een democratie.
Het loophondje van de Mossad en de CIA, de kakelende VVD 'crisisbeheerser' Rosenthal, vindt het bezoek aan Oman terecht: 'het gaat de goede kant op met de democratisering in Oman', ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten