Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 november 2011

Bijsterveld met een broek vol diarree

Kotskamerbreed had gisteren de slappe VVD wordt Nijpels, de gesjeesde verpleegkundige Bijsterveld, die nu minister voor het CDA mag spelen en voor spek en bonen het holle PVV vat Madlener.

Nijpels, bepaald niet dom, maakte gehakt van het natuurbeleid, dat door de Groningse CDA ploert Bleker wordt gevoerd en verweet deze leugens te vertellen (Nijpels noemt dat onwaarheden). Bijsterveld, zo dom als het achtereind van een varken (excuus aan de varkens), dacht dat, op de haar verbeten sissende manier, wel even recht te kunnen zetten. Geweldig om te horen, hoe Nijpels, met voorbeelden, deze CDA huppelkut in het zand te laten bijten.
Zoals eerder gezegd, Nijpels is een slappe lul, een echte hypocriet, als hij echt zo begaan is met de natuur, zou hij zijn eigen partij dag en nacht onder druk moeten zetten, het ongeleide projectiel Bleker eindelijk te stoppen, voor dat deze nog meer schade kan aanrichten.

Nadat Bijsterveld nog eens had uitgelegd, dat Hilversum (de publieke omroep) volkomen zelfstandig opereert en dat dit zo hoort, terwijl ze voor de afgelopen week volkomen anders handelde en sprak, hamerde ze even lekker weg op het 'respect' aambeeld. 'Respect' voor de leraar en gezag in het algemeen. Zij ziet daar vooral een taak van de ouders, Nijpels was het met haar eens wat dit betreft. Dat terwijl de puberende jongeren dagelijks merken en zien, hoe hun ouders worden belazerd en uitgekleed door de overheid, en dienstverlenende bedrijven. Zien hoe bankiers en ondernemers wegkomen met bijzonder grote zwendel, belastingontduiking, diefstal en dierenmishandeling in het groot . Ik kan nog wel even doorgaan met rotte voorbeelden, want dat zijn het, wie wil deze jongeren nog kwalijk te nemen, dat zij zich misdragen met zulke 'goede' voorbeelden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten