Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 november 2011

Schnabel is gek geworden (of nog gekker?)

D66 hondenkloot, met diverse petten op de rotkop, Paul Schnabel, die godbetert ook nog eens directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau, wil dat ouderen met een eigen huis, dat huis 'opeten' om hun zorgkosten te betalen. De hufter heeft niet door, dat de krankzinnig hoge huizenprijzen hun langste tijd hebben gehad, iets dat hij als directeur van het CPB zou moeten weten. Bovendien is het een asociaal voorstel, mensen die hun hele leven hebben meebetaald aan de zorg, die voor het grootste deel was gebaseerd op solidariteit: geen kind? toch betaalde je mee voor de medische kosten, die dat met zich meebracht en er zijn genoeg andere voorbeelden te noemen. We moeten echt een maatschappij creëren, die gebaseerd is op egoïsme en alle menselijkheid als overbodige ballast het riool in dondert, dat zal het zo geprezen veiligheidsgevoel ten goede komen.
Daarnaast treft dit voorstel niet de welgestelden, maar de gewone burger met een eigen huis. De klootzak had ook kunnen stellen, dat mensen met een inkomen van meer dan 1,5 ton per jaar, het grootste deel van de zorgkosten zelf betalen, maar daar zal hij zelf wel toe behoren.

Ook uit de bek van Schnabel niets over de echte oorzaken van de hoge zorgkosten, zie wat dat betreft mijn bericht van vandaag over Schippers en dat van gisteren over Mulder:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/11/zorgkosten-en-de-vvd.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten