Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 november 2011

VVD commentaar op Klaas Knot

De directeur van de Nederlandse Bank, Knot, is door zijn uitlatingen over de aflossingsvrije hypotheken, maar vooral die over de hypotheekrenteaftrek, door de politiek en de financiële top aan de paal genageld.
VVD nitwit en knuppelkut de Boer liet afgelopen vrijdag op BNR (na 17.00u.) weten, dat Knot geen onrust moet stoken met zijn uitlatingen en 'wij' (de VVD en het kutkabinet) doen er al 'genoeg' aan. Jezus wat een trut, nee, we moeten geen slapende internationale honden wakker maken. Want daar komt het op neer, de verstandige burgers in dit land kijken wel uit, nu een huis te kopen en voor de andere kopers is de hypotheekverstrekker een extra drempel geworden (en dat is maar goed ook). Een veel groter gevaar is de internationale financiële wereld. Als de vertegenwoordigers daarvan doorkrijgen wat hier aan de hand is (een totale hypotheekschuld van meer dan 700 miljard met een onderpand, dat nauwelijks de helft waard is), zullen de Nederlandse banken klappen krijgen, die de garantstellingen en leningen door de overheid, onder PvdA kneus Bos gedaan, op een grijpstuiver laten lijken.
De Boer zoog eerder uit haar duim, dat de 2,4 miljoen sociale huurwoningen in dit land een groep huurders bedient, die aanmerkelijk kleiner is dan dat aantal woningen. Met een zilveren lepel in de bek geboren en geen benul van de werkelijkheid, met daaraan verbonden het totaal schijt hebben aan de zwakkeren in deze maatschappij, zo lult deze trut zich omhoog in de politiek.
De aanwezige SP'er in hetzelfde programma was niet voorbereid en deskundig genoeg, om deze VVD trut op een simpele manier te kakken te zetten, de zoveelste gemiste kans voor een SP'er.

Zie ook mijn bericht van 7 november jl.:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/11/wim-boonstra-in-de-hypotheekbocht.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten