Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 november 2011

Griekje pesten

Het 'bashen' van Grieken lijkt intussen ingeburgerd te zijn, Nieuwsuur deed afgelopen woensdag nog eens een extra schep kolen op het lustig brandend vuurtje. Zo zouden de Griekse spoorwegen met een verlies van € 3 miljoen per dag draaien en zou een machinist € 100.000,-- per jaar verdienen. Je roept wat, geen hond die de cijfers controleert, en de grote groep Nederlanders, die eerst in een aantal jaren Bakellende en nu door het kutkabinet Rutte, steeds verder in de portemonnee worden gepakt, wijten intussen hun ellende ten eerste aan de Grieken en ten tweede (met dank aan de PVV fascisten) aan de moslims. Een geweldige afleidingsmanoeuvre dus, de aandacht afgeleidt van de echte veroorzakers van de ellende, het speculeren en goochelen met geleende gelden, vanuit de welgestelde EU landen. 
Een voetballende Nederlands/Griekse luldoos stelt in de uitzending dat heel de Atheense bevolking uit ambtenaren bestaat, dat je zo'n uitspraak durft uit te zenden.....
Twee dagen, eerder in Pauw&Witteman, zat de papperige 'politiek-journalist', maar vooral chauffeur Wester het vuurtje lekker op te poken, lekker zonnen en zuipen aan het strand, zo ziet deze hufter de Grieken voor zich. Ingeborg Beugel, oud Griekenland correspondente gaf gelukkig nog flink tegenvuur, natuurlijk werd zij 'lekker' onderuit gehaald door het aanwezige mannenvolk, jezus wat een walgelijke vertoning.

Ondertussen is zo ongeveer iedereen het eens, de Grieken moeten maar eens flink de broekriem aanhalen, weg met de mensenrechten zou ik zeggen, hup, de blanke sabel over dat Griekse zootje.
Ondertussen wordt er wel vergeten, dat er bij ons straks net zo hard geen rechten meer zijn voor werknemers en het sociaal zwakste deel van de bevolking. De gelden die betaald moeten worden voor rechterlijke interventie, worden alvast zo hoog, dat je minstens een ton per jaar moet verdienen, wil je nog een zaak tegen onrechtvaardigheid in dit land beginnen.

Natuurlijk was de ophef groot, toen de Griekse premier Papandreou bekend maakte een referendum te willen houden, over de maatregelen, die de Grieken voor hun kiezen krijgen. Terwijl Papandreou dat van meet af aan had moeten doen, de maatregelen tasten de huidige rechten van Grieken dermate hard aan, dat niet het land, maar de gewone Griek meer dan failliet gaat en dat zijn/haar rechten op gebied van arbeid en huisvesting zo goed als uitgekleed worden. Dat is, zoals eerder gezegd, meteen het recept dat ons allemaal te wachten staat, de eerste politieke verslaggevers en politici laten al weten, dat zij 'best' jaloers zijn op het Chinese systeem......

Het onzelfstandig blunder VVD ventje Rutte, die van de valswitte haatprofeet Wilders premiertje mag spelen, liet vanmiddag weten, dat hij de referendum gedachte van Papandreou bizar vindt. Weet je wat bizar is Rutte? Een partij, die politiek verantwoordelijk (en de aanhang buitenparlementair) is voor de crisis, die nu al zo'n 3 jaar duurt en dan op leugens alsnog de dombo's zover weet te krijgen te stemmen op het geteisem van die partij, de VVD! Die verantwoordelijkheid geldt evenredig voor het Griekse drama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten