Pagina's

vrijdag 11 november 2011

Wilders 'wil' de gulden terug

Behalve de dierenpolitie, die de ergste vorm van dierenmishandeling, die in de intensieve martel veehouderij, niet mag aanpakken, krijgt Wilders geen bliksem voor elkaar. Dat is vooral te danken aan de oude politiek, die de valswitte aarsmade uit Limburg voert, nl. compromissen sluiten.
Dat zint haatprofeet Wilders niet, dus hij kwam vandaag met een nieuw voorstel: een onderzoek naar de herinvoering van de gulden en mocht dat onderzoek gunstig uitpakken, wil hij een referendum.
Ook dit is misleiding, hij zegt immers op te komen voor Henk en Ingrid, welnu deze Henken en Ingrids hebben allang laten weten, dat ze de gulden terug willen, niet na een onderzoek en een referendum.

Het CDA varken de Jager zei in een reactie onder andere, dat de euro ons prijsstabiliteit bracht. Godver de godver wat een gek, alsof er instabiliteit was met de gulden. Wat wel stabiel was na de invoering van de euro, was een verdubbeling van de prijzen.
De Jager deed deze week het zogenaamde radiodagboek op radio1 (vlak voor 13.30u.). Hier kon hij lekker nog wat extra gekoekwauz kwijt, zo zei de vleeszak, dat hij door zijn werk geen tijd heeft om te sporten en om zijn rol van spek en bonen in de internationale financiƫle wereld toch wat meer glans te geven, vertelde hij ongeveer 1 uur per nacht te slapen (als hij dat met zijn 'formaat' 2 keer zou doen, zou zijn zwaar vervette hart de harp aan de wilgen hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten