Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 juli 2012

Huffnagel doet zaken met de JSF

De hopeloze belastingverslinder en lachende luldoos Huffnagel, die als wethouder hopeloze en zinloze zaken deed met vriendjes en bevriende bedrijven, ten laste van de gemeentelijke belastingpot, is tegenwoordig 'presentator' van BNR's 'Zakendoen met'. Gisteren had hij de topman van Stork in de uitzending, een lekker potje onbeschaamd lobbyen voor de JSF. Daar wordt Huffnagel helemaal nat van, gigantische bedragen aan de belastingpot onttrekken, voor een project waar intussen alleen nog neoliberale- en rechts-conservatieve hufters, plus natuurlijk fabrikanten als die van Stork, achterstaan.
Bovendien heeft Huffnagel schijt aan het moment, zoals je zou verwachten na de onlangs uitgelekte documenten, aangaande het vieze JSF lobbyclubje van 3 van zijn collega partijleden (waar Stork een hoofdrol in speelt), zie mijn bericht van 12 juni jl.: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/06/vvd-leugenaars-en-de-jsf-lobby.html. Enige bescheidenheid op het JSF onderwerp, zou gepast zijn voor om het even welke VVD'er, maar niet voor deze leeghoofdige lachende luldoos.

De lobby van Stork is dus op volle toeren en ook VNO-NCW mengt zich in het gesprek, als je hen moet geloven, is morgen het licht uit, als we afzien van de aanschaf van dit peperdure wanproduct. Alsof de Rekenkamer geen negatief rapport heeft uitgebracht, betreffende de werkgelegenheid (compensatieorders), die de JSF aanschaf zou opleveren. Bovendien, kunnen we, als we dan per se een vervanger voor de F16 moeten hebben*, en voor een ander goedkoper toestel kiezen, ook compensatieorders eisen. Vergeet niet, dat we nu al bijna 1 miljard hebben geïnvesteerd, terwijl het aantal deelnemers afneemt, waardoor ook het aantal te fabriceren toestellen daalt (dat zal de prijs nog verder verhogen). Voor 1 miljard kan je bovendien aardig wat mensen aan het werk zetten....

* veel deskundigen zien meer in het in de lucht houden van de F16 en daarnaast in te zetten op onbemande vliegtuigen,

1 opmerking:

  1. Aandacht van jou is altijd fijn, thanx. Blijf luisteren! Ik lach je weer toe.

    BeantwoordenVerwijderen