Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 juli 2012

Netelenbos wil particuliere beveiliging op schepen

De oude PvdA stoephoer Netelenbos (haar grootste 'succes': de invoering van VMBO scholen!), liet gisteren bij BNR (na 16.30u.) nog eens weten, dat ze als de sodemieter particuliere gewapende bewakers op schepen wil hebben, dit vanwege de Somalische piraten. De marine is te traag volgens haar, omdat een schip geladen met bijvoorbeeld benzine, tijdens de tocht wel 5 andere bestemmingen kan krijgen, doordat er gespeculeerd wordt met de lading (zo zei het takkewijf dat niet natuurlijk). Ze noemt benzine, maar het is een feit, dat ook schepen geladen met graan of andere levensmiddelen, soms maandenlang op zee blijven, daar er gespeculeerd wordt met de lading. Een ongelofelijke schande, als je deze gang van zaken goed beschouwt, immers deze schepen liggen niet alleen voor de kust van het rijke westen, maar ook voor de kusten van ontwikkelingslanden.

Dus om speculanten ter wille te zijn, moet Nederland niet alleen miljarden in diepe EU putten donderen, maar ook particuliere bewakers bewapenen. Nu nog buiten de territoriale wateren van Nederland, maar eenmaal een voet tussen de deur, zal het niet lang duren, of particuliere bewakers mogen ook binnen onze grenzen wapens dragen. Particuliere beveiligingsbedrijven, u weet wel van die lui, die om de zoveel tijd negatief in het nieuws komen, vanwege allerlei malversaties.

En iets doen aan de oorzaak van de piraterij voor de kusten van Afrika (ook voor de Westkust de laatste tijd), daar hoor je Netelenbos, de namaak socialist, niet over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten