Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 september 2012

Recept tegen verkiezingsdepressie

Hier nog een geneeskrachtig recept van uw dokter Pisser.

Vandaag beginnen we rustig met mooie jazz van het George Robert Quartet met Looking Ahead, diep ademhalen en inhouden die magische rook.
Gevolgd door Between met Silence Beyond Time, een Duitse band uit de 70er jaren, die zijn tijd ver vooruit was.
Daarna de band van Billy Jenkins met Uncommerciality, prachtige muziek met o.a. het prachtige Bhopal, wat refereert aan de giframp op 3 december 1984 bij Union Carbide (tegenwoordig Dow Chemical), waarbij meer dan 6.000 mensen omkwamen en waar de overlevenden nog dagelijks te maken hebben met ernstige lichamelijke klachten. Union Carbide heeft de verantwoording voor de ramp altijd afgewezen....
Voor de vrolijke chaotische noot het album 'Ego Tripping' van Snoop Dog (tegenwoordig Snoop Lion, hij houdt zich nu bezig met reggae). Let op het prachtige 'My Medicine' alsof Alabama3 staat te spelen! Dit nummer wil ik opdragen aan jongeren die v.w. ADHD of andere 'psychische klachten' volgepropt worden met schadelijke psychofarmaca, een feit waar je geen politicus over hoort.
Tot slot heeft uw Azijnpisser, samen met de dokter en een gast, de grote denker Lucos Bravos Primeros, gekeken naar het optreden van the Cure op het festival van Reading (móóóóói!), er zijn wat stukken van Cure optredens te zien op Youtube, draai er anders een LP of CD van the Cure voor in de plaats. Robert Smith heeft op zijn gitaar: '2012 Citizens not Subjects' staan, daar wil uw Azijnpisser zich graag bij aansluiten, zeker gezien de 'dappere' gore praatjes, die een aantal politici durven te houden in het kader van de verkiezingen en waar geen plaats is voor de menselijke maat.

Alles op ABN en veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten